İzmirli Arp sanatçısı Zeynep Duru Güleç, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Küçük Salon'da müzikseverlerle buluştu.
"Ekinoks" adını verdiği resitalde John Thomas, Michael Mauldin, Claude Debussy, Philip Glass gibi dünyaca ünlü bestecilerin mevsimleri konu alan eserlerine yer veren Zeynep Duru Güleç izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen resitalde mevsimleri konu alan eserlere yine mevsimleri konu alan şiirler de barkovizyondan eşlik etti.
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde ilk solo resitalini veren Zeynep Duru Güleç "Burada konser vermeyi gerçekten çok istemiştim ve bu akşam benim bir hayalim gerçekleşti. Buna vesile olan tüm Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi yöneticileri ve ekibine çok teşekkür ederim" dedi.
Güleç'ten "Ekinoks" Arp Resitali!
İzmirli Arp sanatçısı Zeynep Duru Güleç, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Küçük Salon'da müzikseverlerle buluştu.
23 Mart 2025, Pazar 03:54:29 - Düzenleyen: Mehmet Kurt- 0
- 428










