Güler'den çifte başarı

Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Tiyatro Ofisi Sanat Yönetmeni yazar, yönetmen Metin Güler hafta sonu İstanbul’da çifte sevinç ve onur yaşadı.

  • 0
  • 486
Güler'den çifte başarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Tiyatro Ofisi Sanat Yönetmeni yazar, yönetmen Metin Güler hafta sonu İstanbul’da çifte sevinç ve onur yaşadı.

Güler’ uluslararası arenada Bölgemizi temsil etti
Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Tiyatro Ofisi Sanat Yönetmeni yazar, yönetmen Metin Güler hafta sonu İstanbul’da sekiz ülkeden 15 ekibin katılımıyla Avrasya Tiyatrolar Birliği’nin işbirliği ile gerçekleşen 3. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nin uluslararası jürisinde yer aldı. 6 ülkeden jüri üyesinin yer aldığı oluşumda Güler, bölgemizden tek ülkemizden 3 kişinin içinde yer aldı.

Pandemi dönemindeki umutlu dokunuş uluslararası ödül getirdi
Su Gösteri Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen ve çok değerli tiyatro insanlarının, kurumlarının farklı başlıklarda  ödüller aldığı geceye çok sayıda davetli katıldı. Güler, ödülünü ekran arkasında, önünde emek verenlerle paylaştığını ve kızına ithafen aldığını söyledi.

Fark edilmek farkındalık yaratmanıza el veriyor!
Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Tiyatro Ofisi Sanat Yönetmeni yazar, yönetmen Metin Güler ödül ve jüri üyeliği ile ilgili “ Tiyatro onu doğru ve hakkını vererek yaptığınız  zaman böylesi süprizler, onurlar yaşatıyor sizlere. Ama güzel olan bunu yaşadığınız zamanların sizinde fazlasıyla içinize sinmesi. Evet bugün bunu gerçekten hakkediyorum demek. Bu duygu ile takdir edilmek daha keyifli ve onur verici. Çünkü; fark edilmek farkındalık yaratmanıza el veriyor. Gerek ödül konusunda gereksede jürilik konusunda varlığımızı hisseden, onurlandıran ve takdir eden herkese çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv