Gümüldür’de Plaj Futbolu Heyecanı

  • 0
  • 889
Gümüldür’de Plaj Futbolu Heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Gümüldür Masterler Plaj Futbol Turnuvası’nın ilk günü kıyasıya mücadelelere tanıklık etti. Etkinlik kapsamında Gümüldür Masterler Takımı ile İzmirspor Masterler Takımı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Menderes Belediyesi Gümüldür Masterler Plaj Futbolu Turnuvası’nın ilk günü zorlu mücadelelerle tamamlandı. 6 takımın yer aldığı turnuva Gümüldür Atatürk Mahallesi Sahili’nde belediye tarafından düzenlenen özel bölümde gerçekleşti. Gümüldür Masterler Takımı, Bostanlı Masterler Takımı, Smyrna Masterler Takımı, Teleferik Masterler  Takımı, İzmirspor Masterler Takımı ve Agamemnon Masterler Takımı’nın mücadele ettiği turnuvanın başlangıç vuruşunu Altınordu Futbol Kulübü’nün efsanevi futbolcusu Erkan Velioğlu yaptı.

Kıyasıya mücadele
Kavurucu sıcağa rağmen kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada Teleferik Masterler Takımı, Smyrna Masterler Takımı’nı 4-3’lük skorla, Gümüldür Masterler Takımı-Bostanlı Masterler Takımını 6-1’lik skorla, İzmirspor Masterler Takımı ise Agamemnon Masterler Takımı’nı 4-0’lık skorla geçti. Bu sonuçlarla Bostanlı Masterler Takımı ve Agamemnon Masterler Takımı 5.’lik maçına, Smyrna Masterler Takımı veTeleferik Masterler Takımı 3.’lük maçına, Gümüldür Masterler Takımı ve İzmirspor Masterler Takımı final maçına çıkmaya hak kazandı.

Her yaşta spor
Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak spora ve sporcuya önem veriyoruz. Sporun yaşı olmadığının bilinci ile 40 yaş ve üstü sporcularımız için Gümüldür Masterler Plaj Futbol Turnuvası’nın ilkini düzenliyoruz. Etkinliğimizin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada finale kalan sporcularımızı kutluyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv