Gümüldür Plaj Futbolu Turnuvası Sona Erdi

  • 0
  • 648
Gümüldür Plaj Futbolu Turnuvası Sona Erdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Gümüldür Masterler Plaj Futbol Turnuvası sona erdi. 6 takımın mücadele ettiği turnuvada Gümüldür Masterler Takımı şampiyon olurken, karşılaşmada Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da mücadele etti.

Menderes Belediyesi tarafından ilki düzenlenen ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Gümüldür Masterler Plaj Futbolu Turnuvası sona erdi. Gümüldür Atatürk Mahallesi Sahili’nde belediye tarafından hazırlanan özel bölümde gerçekleşen turnuvada 6 takım yer aldı. Gümüldür Masterler Takımı, Bostanlı Masterler Takımı, Smyrna Masterler Takımı, Teleferik Masterler  Takımı, İzmirspor Masterler Takımı ve Agamemnon Masterler Takımı’nın mücadele ettiği turnuvada Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da forma giydi.

Şampiyon Gümüldür
İki gün süren turnuvada kıran kırana geçen mücadelelerin ardından 5.-6.’lık maçında Bostanlı Masterler Takımı, Agamemnon Masterler Takımı’nı 5-4 yenerek 5’inci,  3.-4.’lük maçında Teleferik Masterler Takımı, Smyrna Masterler Takımını 6-5 yenerek 3’üncü oldu. Final mücadelesinde İzmirspor Masterler Takımı’nı 10-4’lük skorla yenen Gümüldür Masterler Takımı turnuvanın şampiyonu oldu.  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da final maçında Gümüldür Masterler Takımında forma giyerek sahadaki yerini aldı.

Kazanan dostluk oldu
Turnuvada gol kralı, en centilmen futbolcu, en değerli oyuncu, en değerli kaleci de seçildi. Gümüldür Masterler Takımı’ndan Savaş Arıcı 14 golle gol kralı olurken, en centilmen futbolcu İzmirspor Masterler Takımı’ndan Ahmet Kaşıkçı oldu. En değerli oyuncu ise Gümüldür Masterler Takımı’ndan Onur Üzdağ olurken, en değerli kaleci İzmirspor Masterler Takımı'ndan Can Ünbıçak seçildi.

Gençler Unutulmadı
Turnuvada genç sporcular da unutulmadı. Genç futbolcular da final maçı öncesinde gösteri maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmanın başlangıç vuruşunu Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yaptı.

Geleneksel Hale Gelecek
İki gün boyunca Gümüldür’de plaj futbolunun en güzel örneklerinin sergilendiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Gümüldür Masterler Plaj Futbol Turnuvamızı ilçemize ve ülkemize kazandırdık. Turnuvamızda sporun yaşı olmadığını bir kez daha gösterdik. Belediyemiz tarafından düzenlenen turnuvamız bundan sonra geleneksel hale gelecek ve her yıl Gümüldürümüz’de düzenlenecek. Etkinliğimize katkı koyan, bizlerle olan herkese teşekkür ederim. Kupada ter döken takımlarımızı verdikleri emekten dolayı tebrik ediyorum. Kazanan yine dostluk, kazanan yine birlik ve beraberliğimiz, kazanan spor oldu” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv