Gün batımı eşliğinde happy hour…

İzmir Skal Kulübü üyeleri, İzmir Palas Turizm Otelcilik ve Kilim Otel ev sahipliğinde, Kilim Otel çatısında İzmir’in muhteşem gün batımı tablosu eşliğinde yaza merhaba dedi.

  • 0
  • 2.676
Gün batımı eşliğinde happy hour…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Skal Kulübü üyeleri, İzmir Palas Turizm Otelcilik ve Kilim Otel ev sahipliğinde, Kilim Otel çatısında İzmir’in muhteşem gün batımı tablosu eşliğinde happy hour gerçekleştirdi.

Gelenekselleşen gün batımı fotoğrafları için güneşin belli bir seviyeye inerken gökyüzünün renk cümbüşünün artmasını bekleyen turizmciler, gökyüzüyle denizin birleşmesiyle oluşan muhteşem tablo önünde akşamı ölümsüzleştirdiler. Şef Batta Arslan ve ekibinin hazırladığı nefis mönü, Hüseyin Can ve arkadaşlarının sunumunu tamamlayan müzikler ve İzmir’in meltemi eşliğinde gerçekleşen buluşmadaki sohbet konusu Skal İzmir ve 2022 hedefleri oldu.  

İzmir Skal Yönetim Kurulu Başkanı Güner Güney, pandemi nedeniyle uzun süredir yapılamayan happy hourda üyelerle birlikte olduklarını ve 2024 Dünya kongresi hakkında son gelişmeleri hep beraber tartıştıklarını belirterek, “ 20 Haziran’da yapılacak olan oylama için stratejilerimizi konuştuk, yerel yönetimlerden desteklerini her zaman hissettiğimiz dostlarımızla ve üyelerimizle kilim otelin çatısında güzel bir yaz akşamı yaşadık. Çok çok özel gruplar için açılan Kilim Otel çatısını kendilerine açan İzmir Palas ve Kilim otelleri Genel Müdürü Ahmet Kilimci, Skal İzmir Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Palas Müdürü Aydın Tokbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.
Gece, sohbetle geç saatlere kadar sürdü.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv