Gun’s More’a görkemli açılış

Güzelbahçe'de 6 milyon liralık yatırımla içinde kafe, spor salonu, kuaför gibi tesislerin de olduğu atış poligonu Gun's More açıldı.  Violins Kate müziekleriyle, Kızılderili DJ, Silahlı kızlar görsel şovlarıyla açılışa renk kattı.

  • 0
  • 630
Gun’s More’a görkemli açılış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe'de 6 milyon liralık yatırımla içinde kafe, spor salonu, kuaför gibi tesislerin de olduğu atış poligonu Gun's More açıldı.  Violins Kate müziekleriyle, Kızılderili DJ, Silahlı kızlar görsel şovlarıyla açılışa renk kattı.

Toplam 600 metrekarelik alanda 5 tekli, 2 de vip tarzda olmak üzere toplam 7 atış hattı, içinde dünyaca ünlü giyim markalarının, av tüfekleri ve aksamlarının  satılacağı outdoor mağazası ve av tüfek ve malzemelerinin de satılacağı mağazanın da olduğu tesisin açılışı çok sayıda seçkin İzmirli simayı bir araya getirdi.


İbrahim Savut, Can Savut, Gökhan Atik, Aleyna Atik, Bülent Bayraktar,  Hakan Altunay,  Haldun Savut
 
Açılış konuşmasını yapan iş insanı Gökhan Atik, 6 milyon liraya malolan tesiste toplam 13 personelin görev yapacağını belirterek, “Ayrıca av silahları ve malzemeleri satışı da yapılan mağazamız da hizmet verecek. Türkiye'de hem poligon hem outdoor hem de silah satışının birlikte yer aldığı tek yer burası olacak. İçinde şöminesi olan ve etrafında bekleme alanlarının olduğu eşsiz bir alan” dedi.
MERMİ ÜCRETİYLE ATIŞ
Söz konusu alanı 20 yıllığına kiraladıklarını belirten Atik, böyle bir yerin kendisinin uzun süredir hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Silaha meraklı olup atış yapmak isteyen fakat silahı olmayan vatandaşlara da hizmet vereceklerini açıklayan Atik, “Bu durumdaki silah severler, poligonumuzdaki 30'a yakın farklı markalardan oluşan tabancamızdan birini seçerek, mermi fiyatı karşılığında silahlarımızla poligonda atış yapabiliyor” diye konuştu.    
İZMİR'E ULUSLARARASI TURNUVA
Silah ve okçuluk eğitimlerinin de verileceğini aktaran Atik, “Ortağım Hakan Altınay ile hedefimiz bu poligonda uluslararası turnuvalar düzenlerken, yarışmalar için de atıcılar yetiştireceğiz. 2022'de Uluslararası Tabanca Atış Turnuvası'nı İzmir'de yapmak için girişimlerimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Büyük ihtimalle bu turnuvayı İzmir'e kazandıracağız. Atış poligonunun hemen üstünde İzmir'in en büyük spor salonlarından biri yer alacak ve hava her 10 dakikada bir sıfırlanıp yenilenecek. Buraya şimdi de hamam, spa ve sauna ekliyoruz. Bunları da etap etap açıyoruz. Ayrıca yine burada kuaför ile dünyaca ünlü olan ve gençlerin yoğun rağbet ettiği bir kahve markası yeri alıyor. Araç yıkama bölümü de yine aynı arsa üzerinde bulunuyor. Yine bu alanda antika obje ve eşyaların yer alacağı mağaza açılma hazırlıklarını yapıyor” diye konuştu. 

HEM ATIŞ HEM GÜN YAPIYORLAR
Türkiye'de kadınların silaha ilgisinin erkeklerden daha fazla olduğunu sözlerine ekleyen Atik sözlerini şöyle tamamladı: “Yapılan istatistikler de zaten kadınların poligonda atış yapma merakının erkeklerden daha fazla olduğunu gösteriyor. Kadınlar artık altın günü toplantılarını bile poligonda yapmaya başladı. Hatta geçtiğimiz günlerde bayanlardan oluşan bir grup altın gününü burada düzenledi. Hem oturup muhabbet ettiler hem de poligonda atış yaptılar."
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, tesisin bulunduğu alan ile ilgili sorunların aşılarak bu günlere gelmesini anlattı ve mekana uğur getirmesi dileğiyle Gökhan Atik'e Atatürk fotoğrafı ile Türk Bayrağı armağan etti. Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Geçmiş Dönem İzmir Milletvekili Necip Kalkan’da duygu ve düşüncelerini anlatarak başarı ve bol kazanç dilemesinin ardından tesisin açılış kurdelası konuklar ve firma ortakları tarafından kesildi.
 
Açılışın en özel görüntüsünü ise Bornova Kaymakamı Fatih Genel verdi. İyi derecede at binen, dört nala giden at üstünden ok atan Genel, modern yaydan attığı oklarla bu konudaki başarısını isbatladı. Açılışın konukları tabanca ve tüfek  atışında da kendilerini kanıtladı.   
DİĞER FOTOĞRAFLARA ALTTAKİ BUTON ARACILIGIYLA ULAŞABİLİRSİNİZ...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv