Güne, tiyatro ile uyanacaklar  

Tiyatro sanatına yaptığı sanatsal çalışmalarla ve dayanışma örnekleriyle tiyatro sanatının bileşenlerinden biri haline gelen Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği 4-8 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir Urla’da 3.kez Tiyatro Kampı düzenliyor.

  • 0
  • 589
Güne, tiyatro ile uyanacaklar   
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tiyatro sanatına yaptığı sanatsal çalışmalarla ve dayanışma örnekleriyle tiyatro sanatının bileşenlerinden biri haline gelen Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği 4-8 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir Urla’da 3.kez Tiyatro Kampı düzenliyor. Yurdun dört bir yanından tiyatro ekiplerinin, tiyatro sanatçılarının ve tiyatro emekçilerinin katılacağı kampta beş gün boyunca tiyatro atölyeleri, söyleşileri, oyunları, müzik ve şiir yer alacak.

20 atölye, 6 oyun, 3 söyleşi ve birbirinden farklı 12 etkinliğin yer alacağı kampa yaklaşık 300 kişi katılacak. Kampa tiyatro eğitim ve sanatsal üretim kampına çok sayıda akademisyen ve usta tiyatro sanatçısı da katılacak. Etkinliklerin tamamının ücretsiz olacağı kampta akşam oyunları ise kamp alanına kurulacak sahnede oynanacak.

TİYATRO İLE UYANMAK İÇİN KAMPA GİRİYORUZ
Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Kamp Koordinatörü Metin Güler, tiyatro sezonu öncesinde üretmek, paylaşmak ve yenilenmek için üçüncü kez bir araya geldiklerini, dolu dolu bir kamp geçireceklerini ifade ederek, “Tiyatro ile uyanmak için kampa giriyoruz… Yeni sezonun eksikliklerini ve heyecanını dostluklarımızın içtenliği ile değerlendirmek için kampa giriyoruz... Kampımızın yeni sezon öncesinde, Ege'nin aydınlığını bütün ülkeye yayması umudunu taşıyoruz. Tiyatro ile kalın” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv