Günlük değil sürekli destek

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) yönetim kurulu seçimi öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden İZVAK Dinamik Grup, seçimin kazanılması halinde İzmir’e sponsor çekecek. Mart ayında yapılması öngörülen seçim öncesi kolları sıvayan Dinamik Grup, ülke çapında büyük sponsorluk iş birlikleri kuracak.

  • 0
  • 1.980
Günlük değil sürekli destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) yönetim kurulu seçimi öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden İZVAK Dinamik Grup, seçimin kazanılması halinde İzmir’e sponsor çekecek. Mart ayında yapılması öngörülen seçim öncesi kolları sıvayan Dinamik Grup, ülke çapında büyük sponsorluk iş birlikleri kuracak. Çalışmalarını her geçen gün artıran Dinamik Grup, İzmir’in marka değerine değer katmak istiyor. Seçim yaklaşırken faaliyetlerini sürdüren grup, sponsorluk anlaşmalarıyla yeni bir gelir kapısı açmayı hedefliyor. İzmir’in önemli iş insanlarından olan ve aynı zamanda Küçük Kulüp Derneği Başkanı olan Emre Sarıgedik, kentin bu konuda eksikliğini dile getirdi. Şu anda birçok firma ile iş birliği konusunda mutabık olduklarını aktaran Sarıgedik, “Türkiye’nin önde gelen holdingleri ile irtibat halindeyiz. İstanbul’daki dostlarımız, biz açıklamamızı yaptıktan sonra direkt arayarak destek sözü verdiler. Bu da tabi ki bizlere gurur verdi. İzmir için sponsor ve sponsorluk anlaşması konusu her zaman eksikliğini hissettiğimiz bir şeydi. Bizler de bu konunun üzerine giderek İzmir’imize çok büyük sponsorlar getirmek adına çalışmalara şimdiden başladık. Seçimi kazanmamız durumunda İzmir için büyük bir atılım olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Günlük değil sürekli destek
 
Ayrıca Sarıgedik, “Kulüplerimize günlük değil, akıcı destek sağlamak istiyoruz. Bu sayede camialarımız, büyük bir gelir kapısı elde edecek. Bunun için de ciddi çalışma içerisindeyiz. Ayrıca otopark, benzin istasyonu gibi girişimlerimiz mevcut. Önemli projelerle kulüplerimize destek olacağız” ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv