Günseli Kato’dan Bazen Atölye’ye Özel Koleksiyon

Türk ve Japon kültürlerini harmanlayarak gelenekseli çağdaş sanat anlayışıyla buluşturan Günseli Kato, ilk kez Alaçatı’da sergilenen özel koleksiyonu ile Bazen Atölye’nin konuğu oldu.

  • 0
  • 1.885
Günseli Kato’dan Bazen Atölye’ye Özel Koleksiyon
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Bazen Atölye”, Hacımemiş Mahallesi’ndeki eski bir Rum evinin her odasında farklı bir marka ve tasarımcıya tüm ürünlerini tanıtma olanağı sunuyor. 

Türk ve Japon kültürlerini harmanlayarak gelenekseli çağdaş sanat anlayışıyla buluşturan Günseli Kato, ilk kez Alaçatı’da sergilenen özel koleksiyonu ile Bazen Atölye’nin konuğu oldu. İyilik, doğruluk, güzellik anlamına gelen “Shen Zen Bi”, Günseli Kato tarafından özel olarak hazırlanan eserler ilgi ve beğeniyle izlendi.
Sergiye katılanlar arasında Zeynep Tunuslu, Ayşegül Temel, Pınar Aylin, Berna Özkan, Defne Ongun Müminoğlu, Çiğdem Eker, Gülay Tokgöz de vardı.

Bazen Atölye'nin düzenlediği sanat,tasarım ve moda günlerinde, tasarımcıların buluşma noktası Günseli Kato’nun yanısıra yeni tasarımcılar da konuk oldu. Tasarımcı Esra Çakır, Calla Breeze markasıyla ürünlerini sergiledi.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Arşiv