Gününüz Kutlu olsun

  • 0
  • 1.017
Gününüz Kutlu olsun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’de zabıta teşkilatının kuruluşunun 187. yıldönümüFoça’da unutulmadı.  Cumhuriyet döneminde belediyelerin bünyesinde özel birbirim olarak yer alan Zabıta Teşkilatı, 1956’da ilk kez müdürlük olarakkuruldu. 2005’te yeniden düzenlenen 5393 sayılı Belediye Kanunu ile zabıtahizmetleri son şeklini aldı. 1956’dan bu yana her yıl 2-8 Eylül tarihleriarasında Zabıta Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Zabıta Haftası nedeniyle,Foça Zabıta Personelini makamında kabul ederek çiçek verdi. Yaz aylarınınbaşlaması ve sezonun açılması ile yoğun günler geçirdiklerini söyleyen BaşkanDemirağ, “Foça’da gece gündüz demeden hizmet veren Zabıta Müdürlüğü’neçalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Foça’nın sağlık ve huzurunu korumak içinyılın 365 günü resmi tatil, bayram gözetmeden büyük bir performansla hizmetsunan Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Yasaları herkese eşit uygulayaraktoplumun çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmanız sayesinde vatandaşmemnuniyetini arttırıyoruz. Sizler belediyemizin dışa açılan yüzüsünüz. Vatandaşahoşgörüyle, saygıyla, sevgiyle yaklaşarak sorunlara hızla çözüm üretiyor vebelediyemizi başarıyla temsil ediyorsunuz” dedi.

Tek amaçlarının, Foçalıları mutlu etmek ve huzurluolmalarını sağlamak olduğunu belirten Foça Belediyesi Zabıta Amiri Şakir Özçelik’de,‘‘Tüm gücümüzle, huzurun bozulmaması için çalışmaya devam edeceğiz. Mesaiarkadaşlarıma ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv