Güreşçiler oldukça iddialı

  • 0
  • 1.446
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü birçok branşta olduğu gibi güreşte de oldukça iddialı.
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Nafiz Gürman Mahallesi’nde İhsan Alyanak Spor Salonunda antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Sabah saatlerinde bir araya gelerek 09.00-11.00 saatleri arasında 11-12 yaşlarında spor yapma imkânı bulan 30 kişilik güreş sporcuları antrenmanlarda ciddi çalışıyor. Öğleden sonra 14.00-16.00 arasında 35 sporcuyla çalışan güreşçilerimiz, çalışmalarını ciddi şekilde yaparak müsabakalara hazırlanıyor.
 
Yıldızlar, yıldız gibi parlıyor
Bayraklı Belediye Spor Kulübü yeni kurulan genç bir kulüp olmasına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. 15-16 yaş arasındaki yıldız takımımız antrenmanlarını Alsancak Stadında yapıyor. Oldukça iddialı olan yıldız takımımız Buca Affet Spor Salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvasında boy gösterdi. Buca Affet Spor Salonunda 14-16 yaş arasında yapılan turnuvada diğer il ve ilçelerden takımların müsabakalara katılmasıyla katılım fazlaydı.
 
Bu Çocuklar Çok Madalya kazanır
29 Ekim Cumhuriyet Turnuvasında 14 yaşında boy gösteren Mehmet Pala 58 kiloda üçüncü oldu. 76 kiloda minderde yarışan 16 yaşındaki Adem Varlı ikinci oldu.63 kiloda yarışan 14 yaşındaki Diyar Yıldız üçüncü oldu. 47 kiloda yarışmaya katılan ve iyi performans gösteren Enes Kuş birinci oldu. Turnuvada takımlar bazında dördüncü olan Bayraklı Belediye Spor kulübü 4 madalya kazanarak gelecek dönemler adına umut aşıladı.
 
Hedefim büyük
Bayraklı Belediye Spor Kulübü güreş takımını çalıştıran Başarılı Antrenör Eyyüp Özçavuş şöyle konuştu, ’’Bir yıldır Bayraklı Belediye Sporda Antrenörlük yapıyorum. 29 Ekim turnuvasında sporcularım tecrübe kazansın diye turnuvaya girdik. Genç kulüp olmamıza rağmen madalya kazanıyoruz. Sezonun ilk başarısını yakaladık. Yakın bir zamanda Kulüpler Türkiye şampiyonluğu başlayacak. Hedeflerim büyük. Büyük Başarılara kulübümle ulaşcağız. En büyük hedefini iyi sporcular yetiştirip büyükler kategorisinde başarı yakalamak olduğunu söyleyen Özçavuş sözlerini şöyle tamamladı, “Bayraklı Belediye Spor’un katıldığı turnuvada söz sahibi bir kulüp olması için çok çalışmamız gerek. Daha iyi sporcu çıkarmanın tek anahtarı çalışmaktır. Antrenmanlarda ciddi çalışarak Katıldığımız turnuvalarda Bayraklı Belediye Sporu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv