Gururlandıran organizasyon

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Kampüsünde eğitim gören öğrencilerden oluşan robotik takımı FRC 6429 – 4 th Dimension, 6 farklı ülkeden 300’den fazla kişinin katılımıyla 2020 FRC İzmir Pre-Season etkinliğini gerçekleştirdi.

  • 0
  • 1.066
Gururlandıran organizasyon
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Kampüsünde eğitim gören öğrencilerden oluşan robotik takımı FRC 6429 – 4 th Dimension, 6 farklı ülkeden 300’den fazla kişinin katılımıyla 2020 FRC İzmir Pre-Season etkinliğini gerçekleştirdi.  Dünyada ilk kez tamamen online ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikle liseli robotik takımları bir araya gelip becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesinin ilk ve tek robotik takımı FRC 6429 - 4th Dimension, yine bir ilke imza atıp 2020 FRC İzmir Pre-Season etkinliğine ev sahipliği yaptı. Altı farklı ülkeden, 31 FRC takımı ile 300’den fazla öğrenci ve mentor öğretmenin online ortamda buluştuğu etkinliğe FRC Direktörü Frank Merrick ve Rockwell Automation Global STEM elçisi Jay Flores de katıldı. İki gün süren, dünyada ilk kez tamamen online ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte liseli robotik takımları sunum becerisi kazanma, etkili iletişim ve 21.  yüzyılın en önemli becerilerini kullanarak tecrübe kazanma fırsatı elde etti. Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Dr. Aylin Gil, “Öğrencilerimizin pandemi ve deprem gibi olağanüstü durumlara rağmen uluslararası bu profesyonel organizasyonu hiçbir aksaklık olmadan tamamlaması ve katılımcıların yüksek memnuniyeti, öğrencilerimizin gelişmelerini hedeflediğimiz organizasyon becerisi ve dünya vatandaşlığı konularında yetkinliklerinin kanıtı olmuş, bizleri de gururlandırmıştır.” dedi.

aşarılarıyla gururlandırmışlardı
Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi Robotik Takımı FRC 6429 - 4th Dimension, İstanbul’daki FIRST Robotics Competition 2018 (FRC) bölgesel yarışmasında “Winner” ve “Chairman’s Award” ödüllerini alarak Türkiye şampiyonu olmuş, ABD’deki Dünya Şampiyonası’nda jüri ödülüne layık görülmüştü. Takım, Mexico City’deki FIRST Global Challange’dan davet almış, ürettikleri robot ile mühendislik alanında bronz madalya ve güvenlik ödülü almaya hak kazanarak podyumda bayrağımızı dalgalandırmıştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv