Güzelbahçe Belediye Spor, Almanya'da şampiyon oldu

  • 0
  • 855
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Spor, Almanya’da kardeş şehir Flörsheim'e gitti, 16 takımın katıldığı 'Dostluk Turnuvası'nda şampiyon olup döndü.
Güzelbahçe Belediye Spor Başkanı Alpay Kandemir'in başkanlığında 16'sı  U-16 takımında oynayan futbolcu olmak üzere Teknik Direktör Mesut Akkuş, Yelki Spor Kulüp Başkanı Tuncay Özenç, Yelki Spor Teknik Direktörü Mesut Karaman ve külüp yöneticilerinin de aralarında bulunduğu toplam 25 kişi kardeş şehir Flörsheim'in davetlisi olarak Almanya'ya gitti.  Futbolcular, Flörsheim'de ailelerin yanında, yöneticiler ise otellerde konakladı. Beş gün boyunca hem 16  takımlı dostluk turnuvası yapıldı, hem de kardeş şehir Flörsheim ile Frankfurt'ta gezi ve incelemelerde bulunuldu.
 
Frankfurt Arena Stadyumu'nun antrenman sahalarında organize edilen ve 16 yaş grubu oyuncuların katıldığı “Dostluk Turnuvası”nda  49 gol atıp 5 golü filelerinde gören Güzelbahçeli gençler şampiyon oldu.
 
 Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı ve meclis üyesi Alpaslan Kandemir, “Güzelbahçeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Almanlar bizi çok iyi karşıladı ve ağırladı. Şampiyon olarak dönmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.
Kandemir, Almanların da Eylül ayında Güzelbahçe'ye geleceğini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv