Güzelbahçe’de Yaşam Filmleri Festivali

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, 18-19-20 Kasım'da 20  il veya ilçede  eş zamanlı olarak Güzelbahçe’de de gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 704
Güzelbahçe’de Yaşam Filmleri Festivali
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, 18-19-20 Kasım'da 20  il veya ilçede  eş zamanlı olarak Güzelbahçe’de de gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin gönüllü çabalarıyla gerçekleşen “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali”, dokuzuncu yılında da, onlarca yönetmenin belgesel formatındaki filmleriyle bu hikayeleri görünür kılmayı amaçlıyor. Paylaşımcı, açık, adil, anlayışlı, çeşitliliği kucaklayan, gezegene ve üzerindeki yaşama değer veren bir toplum hayaliyle doğan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF), yıllar içerisinde 20 şehre yayılarak, katılımcılarına yaşamlarında değişim yaratmaları için ilham ve güç veren bir buluşma haline geldi. Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi öncülüğünde Surdurulebiliryasam.tv ve Sürdürülebilir Yaşam için Kelebek Etkisi Derneği’nin  işbirliği ile Yarımada'da bu yıl ikincisi düzenlenen festival, Yapı Biyolojisi ve Ekolojisi Enstitüsü ve Urla Rotary işbirliği ile Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'nde 18-20 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

SYFF bu yıl da Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin “Siz de Yapabilirsiniz!” çağrısına kulak veren yerel STK’lar ve aktivist gruplardan oluşan ekiplerle işbirliği ile Türkiye’nin farklı köşelerindeki 20 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşiyor.
Festivali gerçekleştiren Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi, bireylerin “kelebek etkisi yaratacak” projeleri kolektif olarak hayata geçirmesi amacıyla doğdu. Çeşitliliğe değer veren açık ve esnek yapısıyla tamamen sivil bir oluşum olan Kolektif, film festivali gibi sürdürülebilir yaşam konusuyla ilgili farkındalık artırıcı çalışmaları, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi'nin vizyonunu paylaşan bireyler ve organizasyonların desteği ve katılımıyla sürdürüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv