Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği Yeni yıl yeni umutlar adı altında el sanatları, müzik ve sergi şenliği düzenledi.
Güzelbahçe Kültür Merkezi Özgürlük ve Demokrasi Meyadında gerçekleştirilen şenlikte mozaik, keçe, geri dönüşüm, aplike, otantik takı, cam işleme, ahşap oyuncak, 3 boyutlu katı sanatı, Tokat yazma, tel kırma vesarma, rölyef, maket, kabak işleme ve otantik giysiden oluşan ürünler sergilendi. Ayrıca Yaka Otantik Pazarındaki börek, çörek, sarma ve yiyecek - içecek türü ürünler satışa sunuldu.
Şenlikte ayrıca Kaybolan Meslekler konulu fotoğraf sergisi açıldı. EFSA üyesi 30 fotoğraf sanatçısının 50 eseri hafta sonuna kadar açık kalacak.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyelerive çok sayıda davetlinin gezdiği sergi, hakkında bilgi veren Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahahlı, Yıl sonu sergimizi şenlik havasında yaparak daha geniş kitlelere ulaşmak istedik. Bize bu imkanı sağlayan başkanımız Mustafa İnceye ve meclis üyelerine teşekkür ederiz dedi.
Yaka Pazarı 5 yaşında
Bu arada Güzelbahçenin Yaka Mahallesinde kurulan Yaka Otantik Pazarının 5. Kuruluş yıldönümü kutlandı. Kutlamaya Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 5. Yıl pastası Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği Korosunun verdiği konser eşliğinde kesildi.
Güzelbahçede yeni yıl, yeni umutlar şenliği
- Düzenleyen: Mehmet Kurt- 0
- 984










