Güzelbahçe kaymakamına veda

  • 0
  • 755
Güzelbahçe kaymakamına veda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaz Kararnamesi ile Gaziantep Valı Yardımcılığına atanan Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü için veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “İyi bir devlet adamını, iyi bir aile babasını, iyi bir kaymakamı uğurluyoruz. Biz onu daha yüksek makamlarda görmek istiyoruz” dedi.

Güzelbahçe Ehlikeyf Restoranda gerçekleştirilen veda yemeğine Güzelbahçe Kaymakam vekili ve Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kızıltuğ, Maltepe Askeri Lisesi İstihbarat Başkanı Kıdemli Albay Turan Kazancı, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kaymakamlık ve belediyede görevli daire müdürleri katıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bugün bizim için hüzünlü bir gün. Üç buçuk yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğum kaymakamımıza veda ediyoruz. Kendisiyle sadece bir kaymakam, belediye başkanı olarak değil, bir arkadaş, bir dost gibi beraber olduk. Sayın kaymakamımız çok farklı bir kaymakamdı. Halkın içindeydi, çok sosyaldı. İyi bir devlet adamını, iyi bir aile babasını, iyi bir kaymakamı uğurluyoruz. Biz onu daha yüksek makamlarda görmek istiyoruz” dedi.

Gaziantep Vali Yardımcısı olan Mehmet Ünlü de İzmir’in kendi memleketi olduğunu bu yüzden İzmir’e veda etmediğini belirterek, “Görev yaptığım her yere keyifle gittim. Elif gibi gittim, elif gibi ayrıldım. Güzelbahçe’ye de elif gibi geldim, elif gibi gidiyorum. 28 yıllık görev hayatım boyunca hep adil ve vicdanlı oldum. Her zaman devletimin hizmetinde oldum” dedi.

Daha sonra Başkan İnce, Kaymakam Ünlü’ye Güzelbahçe halkı adına bir anı plaketi verdi.
Bu arada Ünlü, Gaziantep’e vali yardımcısı olurken, Güzelbahçe Kaymakamlığı’na ise Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü atanmıştı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv