Gymboree Play&Music Etkinlik Merkezi Mavişehir’de

  • 0
  • 2.521
Gymboree Play&Music Etkinlik Merkezi Mavişehir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in 6 farklı semtindeki anaokulları veÖzel Türk Marmaris Anaokulu ile okul öncesi eğitime verdiği önemi her defasındaortaya koyan İTK, çocukların ve annelerin özel interaktif programlar veekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir’deki ilk ve tek GymboreePlay & Music Etkinlik Merkezi’ni açtı.
 
 
1976 yılında Joan Barnes tarafından;çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ile birlikteoynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30’dan fazla ülkede 700’den fazlamerkezi ile hizmet veren Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi İzmir’inmodern ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezibir noktada bulunan İTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde  26 Eylül tarihinde açıldı.

Çocukların sosyal, bilişsel, fizikselyeteneklerini oynayarak geliştirmelerini sağlayan ana programları; oyun, müzikve sanat aktivitelerinin ağırlıklı olarak işlendiği “Gymboree Play&Learn”,“Gymboree Music” ve “Gymboree Art” olan merkezin açılışı, “Anne Çocuk PaylaşımEtkinliği” teması ile gerçekleştirildi.  

İTK Müzik öğretmenleri tarafındangerçekleştirilen canlı performans ile konukların karşılandığı “Anne ÇocukPaylaşım Etkinliği” temalı Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’ninaçılışına Gymboree Türkiye Müdürü Esra Taşar, İTK Anaokulları Direktörü BurçinKızak Bozok, İTK Anaokulları Direktör Yardımcısı Denise Tatış, İTK’lıyöneticiler, idareciler, veliler ve çocuklar katıldı.

 

 

“Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği” temalıGymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’nin açılışında İTK AnaokullarıDirektörü Burçin Kızak Bozok ve Gymboree Türkiye Müdürü Esra Taşar birer kısakonuşma gerçekleştirdiler. Konuşmasında; gelen konuklara hoş geldiniz diyen,Gymboree Merkezleri’nin Türkiye’ye gelmesi konusunda çalışmalar gerçekleştirenGymboree Türkiye Müdürü Esra Taşar’a teşekkür eden ve etkinlik merkezininhedeflerinden bahseden İTK Anaokulları Direktörü Burçin Kızak Bozok sözüGymboree Türkiye Müdürü Esra Taşar’a bıraktı.

Gymboree Türkiye Müdürü Esra Taşarkonuşmasında; “Gymboree, francsihe sistemi ile büyümeyi  ve yayılmayı seçenlerden. Francsiheçalışmaları yapılırken de iş ortaklığı yapacağımız kişi ya da kurumların iştecrübesi, liderlik, iyi insan ilişkileri gibi özelliklerinin olmasına dikkatediyoruz. Bu özelliklere sahip bir eğitim kurumu olan İTK ile hayatageçirdiğimiz Mavişehir Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’nde ilgi göreceğine inanıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından pasta ve kurdelekesiminin gerçekleştiği Mavişehir Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’nin açılışının devamında  “Anne Çocuk Paylaşım Etkinlikleri”ne geçildi.Her çocuğun kendi seviyesinde ele alındığı ve çocuğun o dönemini destekleyenaktivitelerin sunulduğu, ikili iletişim, motor planlama, hayali oyuncanlandırma, dinleme ve dil becerileri geliştirmeye yönelik aktivitelerin yeraldığı Gymboree Play&Learn Etkinliği’nin yanı sıra Gymboree Art ve GymboreeMusic sınıfları da tanıtıldı. Açılışa katılan anneler çocukları ile buetkinliklerde hem eğitimcileri hem de Gymboree sınıflarını yakından tanıyarak,çocukları ile keyifli vakit geçirdiler.

Hem çocuklara hem de ebeveynlerine geniş verahat bir ortamda oyun oynama ve eğitim programlarına katılma fırsatı yaratanGymboree’nin 700’den fazka merkezinde uygulanan eğitim standardının aynısınınuygulanacağı ve aynı ekipmanların kullanılacağı gerçekleştiği MavişehirGymboree Play  & Music EtkinlikMerkezi’nde sonları 1-6 yaş grubu çocuklara yönelik temalı doğum günü partileride gerçekleştirilecek.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedia Akartürk kulakların pasını sildi

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg