Hayal etti tam burs kazandı

  • 0
  • 1.360
Yazı Boyutu:

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin bu yıl8.sini düzenlediği “Liseliler Kendini ve Kentini Keşfediyor” yarışmasınınsonuçları 27 Mayıs Salı günü santralistanbul kampüsünde gerçekleşen bir törenle açıklandı.İzmir Atatürk Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Bengisu Eskici, “Efsaneler Her Yerde”isimli projesiyle İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yüzde yüz burslu okumaya hakkazanan dört lise öğrencisinden biri oldu.  

İstanbulBilgi Üniversitesi’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği “Liseliler KendiniKentini Keşfediyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Kentini Keşfet”atölyelerinin kazananları 27 Mayıs’ta santralistanbul kampüsündegerçekleşen ödül töreniyle açıklandı. İzmir Atatürk Lisesi 9. Sınıf öğrencisiBengisu Eskici, “Efsaneler Her Yerde” başlıklı projesi ile İstanbul BilgiÜniversitesi’nden tam burs alan dört lise öğrencisinden biri oldu. 

Projesiile İzmir halkını şehrin kültürel mirası hakkında bilgilendirmeyi hedefleyenEskici, kaderine terk edilmiş tarihi eserlerin bakıma alındığı, yarıdabırakılan kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından efsanelerin halka dönemkostümleriyle aktarıldığı bir gösteri düzenlemeyi hayal etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv