Hayal etti tam burs kazandı

  • 0
  • 1.381
Yazı Boyutu:

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin bu yıl8.sini düzenlediği “Liseliler Kendini ve Kentini Keşfediyor” yarışmasınınsonuçları 27 Mayıs Salı günü santralistanbul kampüsünde gerçekleşen bir törenle açıklandı.İzmir Atatürk Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Bengisu Eskici, “Efsaneler Her Yerde”isimli projesiyle İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yüzde yüz burslu okumaya hakkazanan dört lise öğrencisinden biri oldu.  

İstanbulBilgi Üniversitesi’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği “Liseliler KendiniKentini Keşfediyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Kentini Keşfet”atölyelerinin kazananları 27 Mayıs’ta santralistanbul kampüsündegerçekleşen ödül töreniyle açıklandı. İzmir Atatürk Lisesi 9. Sınıf öğrencisiBengisu Eskici, “Efsaneler Her Yerde” başlıklı projesi ile İstanbul BilgiÜniversitesi’nden tam burs alan dört lise öğrencisinden biri oldu. 

Projesiile İzmir halkını şehrin kültürel mirası hakkında bilgilendirmeyi hedefleyenEskici, kaderine terk edilmiş tarihi eserlerin bakıma alındığı, yarıdabırakılan kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından efsanelerin halka dönemkostümleriyle aktarıldığı bir gösteri düzenlemeyi hayal etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedia Akartürk kulakların pasını sildi

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg