Hayal kurmaya Cesaret Etti ve evlendiler

Takı markası MO'nun kurucusu ve Marka Yöneticisi Hazal Reşitoğlu ile Dental Medikal sektörünün öncü firmalarından Denge Dental’in kurucusu Ege Günbay yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 4.776
Hayal kurmaya Cesaret Etti ve evlendiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Takı markası MO'nun kurucusu ve Marka Yöneticisi Hazal Reşitoğlu ile Dental Medikal sektörünün öncü firmalarından Denge Dental’in kurcusu iş adamı Ege Günbay,  üniversite yıllarında başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüşmesiyle ilişkilerini  “Dare To Dream -Hayal Kurmaya Cesaret Et” teması eşliğinde çiçekler ve tüyler konseptinde tasarlanan düğünle taçlandırdılar.
Alaçatı’nın gözde mekânlarından Alaçatı Yek’in doğal ve sade ortamında yapılan düğünde çiftin tanıklıklarını Sıla yardımcı, Elif Kurt, Mete Kurt, Emre Tüzün üstlendi.

Ekin Koleji Kurucusu Yasemin -Doğan Reşitoğlu çiftinin kızları Hazal ve İzmir’in ünlü diş hekimlerinden Prof. Dr. Sevtap Günbay- Prof. Dr. Tayfun Günbay çiftinin oğulları Ege’nin hikâyesi, üniversite yıllarına dayanıyor. Üniversite sonrası her ikisi de kendini gerçekleştirme yolculuğuna ayrı ayrı devam ederken hayat onları bir kez daha bir araya getirince bu birliktelik, evliliğe taşınmış oldu.
Pandemi nedeniyle çok az sayıda davetlinin katıldığı, mönüsünü ünlü şeflerin hazırladığı ve Cansu Nihal Akarsu Quintet ve Dicle Olcay’ın güzel nağmeleriyle renklenen düğünün ardından Hazal ve Ege  balayı tatili için Meksika Tulum’u tercih etti.    
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv