Hayalkurdum'da buluşmalara devam

  • 0
  • 1.656
Yazı Boyutu:

12.12.12’de İzmir’in tek çocuk kitabevi olarak kapılarını açan  HAYALKURDUM çocuk kitabevi yaratıcı etkinlikler ve çocuk kitap yazarları ile çocukları buluşturuyor.
 
2500’ün üzerinde kitap çeşidi ile 50’nin üzerinde yayınevi ile çalışan kitabevi, çocukların dünyasına hitap eden farklı çalışmaları ile çocukların,ebeveynlerin ve öğretmenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Hayalkurdum Kitabevi yetkilileri  özellikle hafta sonları yazar buluşmalarına ağırlık verdiklerini, açıldıkları günden bu yana Habib Bektaş, Muzaffer İzgü; Ferda İzbudak akıncı gibi değerli çocuk yazarlarını ağırladıklarını ;  30 Mart  Cumartesi günü saat 16.00’da yazar Gülşah  Elikbank’ın okuma atölyesinde çocuklar yazarla birlikte yeni kitabı Medusa’nın Pusulası’nı okuyacağını belirttiler. 
Çocuklar için kitapların yazarları ile buluşmanın önemine dikkat çeken kitabevi yetkilileri, çocukları geliştiren, düşündüren ve okuma sevgisi kazandıran etkinlikleri planlamaya çalıştıklarını, hafta sonu dışında hafta içleri uzmanlar ve eğitmenler eşliğinde atölye çalışmaları yaptıklarını eklediler.1 Nisan- 7 Nisan tarihleri arasında düzenledikleri atölyeler arasında origami, bez bebek yapımı,  t-shirt boyama, kitap canlandırma vb. Olduğunu belirten yetkililer ;  atölyeler hakkında detaylı bilgiye 0 232 501 15 16 ve veya sosyal medya üzerinden Hayalkurdum Kitabevi’ni  ( facebook, twitter) takip ederek ulaşabileceklerini belirttiler.  
 
Medusa’nın Pusulası Kitabı Hk ; İzmirli yazar Gülşah Elikbank'ın kaleme aldığı, Rüya Takımı serisinin ilk kitabı olan Medusa’nın Pusulası dört maceraperest, Cem, Gizem, Ayşe ve Mert’in yolları bir hazine haritasının peşinden Yerebatan Sarnıcı’na düşer. Sütunları tarihle bezenmiş bu Sarnıç onlara mitolojik kahramanlar, canlanan heykeller, büyü ve tarihle dolu fantastik bir yeraltı dünyasının kapılarını açar. Nefret ve karmaşanın hâkim olduğu bu dünyaya barış getirmek de dört macerapereste düşer. Tabii bu o kadar da kolay bir iş değildir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv