"Haydi çocuklar Hikaye Yarışması"na

Ayvalık Belediyesi Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi’nin iki ayrı kategoride ikinci kez düzenlediği; Nejat Hürbaş Hikaye Yarışması’na son başvuru tarihi 16 Aralık’a kadar uzatıldı.

  • 0
  • 372
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ayvalık Belediyesi Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk  Kütüphanesi’nin iki ayrı kategoride ikinci kez düzenlediği; Nejat Hürbaş Hikaye Yarışması’na son başvuru tarihi 16 Aralık’a kadar uzatıldı.

6, 7 ve 8’inci sınıflar için “Deniz Vefakar Bir Dosttur” 3,4 ve 5’inci sınıflar için ise “Çocukluğumuzun Güzel Dünyası: Mahallemiz” yarışma konusu olarak belirlendi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çocuklardan yoğun bir katılım beklediğini belirtti. Ergin, uzun bir sahile sahip olan, yaşamını deniz kıyısında geçiren insanların iç içe yaşadığı bu iklimde çocukların anlatacakları ve yazacakları birçok hikayenin bulunduğunu söyledi.

Öğrenciler yarışmaya okulları aracılığıyla veya bireysel olarak katılabilecek. İsteyenler ise şartnameyi, parlakemel.95@gmail.com adresinden temin edebilecek. Birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye 500, birinci ve ikinci mansiyona 250 Türk lirasıödül verilecek olan yarışmanın seçici kurulu Adnan Saracoğlu, AytülAkal, Erdem Seçmen, Fatih Erdoğan ve Gülten Dayıoğluisimlerinden oluştu. Yazıların son gönderim tarihi 16 Aralık 2022, seçici kurul tarafından değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanması 30 Aralık 2022 ve ödül töreni 14 Ocak 2023’de gerçekleştirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv