HEDEF 2. LİG ŞAMPİYONLUĞU

  • 0
  • 746
Yazı Boyutu:

Amerikan Futbolu 2. Ligi’nde liderliğini sürdüren ve son maçını deplasmanda Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Kulübü Amerikan Futbolu takımıyla yapacak olan İzmir Üniversitesi Bostanlıspor, 14 Nisan Cumartesi günü Isparta’daki maçı kazanarak “şampiyonluk turu” atmak istiyor.
Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Kampüsü Çim Sahası’nda saat 12.00’de başlayacak olan karşılaşmanın son hazırlıklarını sürdüren İzmir Üniversitesi Bostanlıspor maça eksiksiz hazırlanıyor. Cuma günü Isparta’ya özel bir otobüsle gidecek yeşil kırmızılılarda tek hedef galibiyet. 
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Amerikan Futbolu 2. Ligi’ndeki ilk yıllarında zafere çok yaklaştıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Amerikan Futbol takımı sezon boyunca inançlı çalışmasının semeresini şampiyon olarak görmek istiyor. Mersin MESKİ ve DokuzEylül maçlarından sonra bu kez de Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Kulübü ile oynayacağız. Bu maçı kazandığımız takdirde namağlup olarak 2. Lig şampiyonluğunu elde ederek, 1. Lige çıkma (play out) maçı oynayacağız. 8 takımlı 1. Ligin 7. Sırasından gelen takım ile oynayacağız. Bu karşılaşmadan da galip ayrılıp gelecek sezon 1. Ligde oynamak en büyük dileğimiz. Takımımıza güvenimiz tam. Önce Isparta’daki maçı kazanıp, sonra da play out hedef maçımız olacak” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv