Hedef Avrupa

  • 0
  • 1.485
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayan ve erkek okçuluk takımları, Fransa’nın Compiegne kentinde düzenlenecek 5. Avrupa Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Fransa’nın Compiegne kentinde 21-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 5. Avrupa Kulüpler Kupası'nda ülkemizi temsil edecek. Bayan ve erkek takımlarının mücadele edeceği şampiyonaya bayanlarda 18, erkeklerde ise 21 takım katılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyespor bayan takımı, geçtiğimiz yıl düzenlenen şampiyonada Avrupa üçüncüsü olmuştu. Erkek takımı ise 2009 ve 2010 yıllarındaki şampiyonalarda Avrupa dördüncülüğünü elde etmişti.
 
Teknik Direktör Cumhur Yavaş yönetiminde Fransa’ya giden İzmir kafilesinde bayan ve erkek okçuluk takımlarıyla birlikte, antrenörler Göktuğ Ergin ve Esen Dönmez de yer alıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Takımı’nda ülkemizi ve kulübümüzü 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda başarıyla temsil eden Begül Löklüoğlu’nun yanı sıra, Damla Ergin ve Aybüke Aktuna yer alıyor. Erkek takımı ise Yusuf Çorba, Yağız Yılmaz ve Sermet Çınar’dan oluşuyor.
Avrupa’nın en güçlü ekiplerinin bu
lunduğu kupada mücadele edeceklerini belirten Teknik Direktör Cumhur Yavaş, “Hedefimiz ülkemize madalyalarla dönmek. Bu kupa için çok iyi hazırlandık. En iyi performansımızı göstererek geçtiğimiz yıl kazandığımız derecenin üzerine koymak istiyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv