Hedef “çeyrek final”

  • 0
  • 1.368
Yazı Boyutu:

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi Takımı, zorlu sınavlar vereceği şampiyona için Almanya’nın Berlin kentine gitti. İzmir temsilcisinde hedef çeyrek final oynamak.
 
Son yıldır 8 yıldır Türkiye ve Federasyon Kupası şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi Takımı, Avrupa arenasına çıkıyor. İzmir ekibi 23-25 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek. 13 ülkenin katılacağı şampiyonada hedefini en azından çeyrek final olarak belirleyen temsilcimiz, Almanya’dan Bamberg, İspanya’dan Piranhas, Avusturya’dan UWRC Wien, İsviçre’den USZ Zürich, Finlandiya’dan Hämeenlinnan, Danimarka’dan Flipper, Norveç’ten Molde, İtalya’dan FIRS Firenze, İsveç’ten Triton, Rusya’dan Betta, Kolombiya’dan Orcas ve Çek Cumhuriyeti’nden PF Budweiss ile karşılaşacak.
 
“En iyisini yapacağız”
İlk kez 2008 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda boy gösterdiklerini belirten Antrenörler Didem Özdem ve Hakan Toğar, “O sene şampiyonada 11’inci olmuştuk. Geçmişe göre şimdi daha tecrübeliyiz. Kadromuzdaki 8 oyuncumuz Milli Takımda forma giydi. Avrupa’nın en prestijli şampiyonasında ülkemizi ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edip, çeyrek final oynamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv