Hedef çeyrek final

  • 0
  • 556
Hedef çeyrek final
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Challenge Kupası'nda İsviçre ekibini iki maçta da yenerek 4. tura yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesi, gözünü çeyrek finale dikti. Bu turda Çek Cumhuriyeti'nden DHC Sokol Poruba ile eşleşen İzmir temsilcisi başarısını sürdürerek adını “Avrupa'nın ilk 8 takımı” arasına yazdırmak istiyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Challenge Cup 3'üncü turunda karşılaştığı İsviçre temsilcisi Rotweiss Thun'u her iki maçta da yenerek 4'üncü tura yükseldi. Avusturya'nın Viyana kentinde yapılan kura çekiminde Çek Cumhuriyeti'nden DHC Sokol Poruba ile eşleşen mavi-beyazlılar bu turu da geçerek çeyrek finale yükselmek istiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk maçı 9-10 Ocak 2016'da deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde evinde oynayacak. Antrenör Celal Gençoğlu, ilk yarısı sona eren Süper Lig'de de zirve mücadelesini sürdürdüklerini belirterek, "İki kulvarda da sonuna kadar ilerlemek istiyoruz. Ama öncelikli hedefimiz Çek temsilcisini eleyerek çeyrek finale kalmak" diye konuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı 2009 yılında Challenge Kupası'nda yarı final oynama başarısı göstererek, Türkiye'de bir ilke imza atmıştı
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv