Hedef Türkiye şampiyonluğu

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe'deki İMKB Teknik Meslek Lisesi Futbol Takımı, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği liselerarası futbol turnuvasında üçüncü oldu. Futbol takımı, 14-16 Ocak tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkını kazandı.
 
Güzelbehçe'deki İMKB Teknik Meslek Lisesi Futbol Takımı büyük bir başıraya imza attı. İzmir'de 65 takımın katıldığı ve 26 Kasım tarihinden bu yana devam eden İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Liselerarası Genç Erkekler Futbol Turnuvası'nda üçüncü oldu. Aynı zamanda Güzelbahçe Belediye Spor Futbol Takımı Antrenörü olan beden eğitimi öğretmeni Mesut Akkuş'un çalıştırdığı okul takımı, 65 lise arasında üçüncü oldu ve 14-16 Ocak tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını kazandı.
Futbol takımı teknik direktörü Mesut Akkuş, “Öğrencilerimizin yarıdan fazlası halen Güzelbahçe Belediye Spor'un U-17 Futbol takmında da oynuyor. Bu nedenle amatör lisansı bulunan futbulcularımızın gelecekte Güzelbahçe Belediye Spor A takımında oynamaları ve profesyonel olmaları sözkonusu. İzmir'de 65 takım arasında dereceye girmemiz tesadüf değil. Uzun soluklu çalışmanın ürünüdür. Bu takımın önümüzdeki hafta Balıkesir'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında da iyi bir derece yapacağına inanıyorum. Türkiye şampiyonluğunu İzmir'e getirirsek hiç sürpriz olmaz” diye konuştu.
 
Bu arada İzmir üçüncüsü olan okul takımına mangal partisi verildi. Atrenör Akkuş, desteklerinden dolayı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye ve İMKB Teknik Meslek Lisesi Müdürü Şuayip Kurt'a teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv