Hem çaldı hem oynadılar

  • 1
  • 6.802
Yazı Boyutu:

Tüpraş İzmir Rafinerisi emekli müdürmuavinlerinden Fizik Mühendisi Rıdvan Koban, emekli banka müdürü BirsenKoban’ın kızları Didem Koban ile ODTÜ, Girne Amerikan Üniversitelerindeprofesörlük yapan Sabri Koç, İngilizce Öğretmeni Serpil Koç’un oğulları EnginKoç dünya evine girdi.  

Amerika’da eğitimini tamamlayarakTürkiye’ye dönen ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Öğretim Üyeliğiyapan Yrd. Doç. Dr Didem Koban ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Engin Koçbir ömür mutluluğa “EVET” dedi.Tekneyle geldikleri Çeşme Kaya PrestigeSunshine Otel’de görkemli bir düğünle evlenen genç çiftin şahitliklerini Prof.Dr. İsmail İlhan, As-Yakıt Sahibi Ayhan Arslan, Prof. Dr. Adem Güler, Prof. Dr.Kemal Aktuğ’lu ve uzun yıllar Amerika’da finans sektöründe firması bulunanGökhan Kısacıklıoğlu yaptı. Düğün törenine Didem Koban’ın Amerika GoldmanSachs’ta Proje Müdürü olan ablası Sinem Koban İlhan ile Barclays Capital GenelMüdür Yardımcısı eşi Mehmet İlhan, Broks Brothers Genel Müdürü Füsün Kuranbaşta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından çok sayıda arkadaşı ve davetli bumutlu güne katıldı.Didem Hanım 4 metre uzunluğundaki el işlemesibalık modeli Pronovias gelinliğiyle göz kamaştırırken Engin Bey Vakko şıklığınıtercih etti. Yemekli düğünde 15 kişilik Batılılar Orkestrası sahne aldı.Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift balayı için bir haftalığına Venedik’itercih ettiler. Balayının ardından Türkiye’ye dönecek olan çift görev yerleriAnkara’da ikamet edecek.
 
Birsen-Rıdvan Koban, Serpil-Sabri Koç
Mehmet-Sinem Koban İlhan
Melisa Ryan
 
Nur, Fadime, Seydi, Merve Çiftçi
Nermin-Ayhan Arslan
Canberk, İlke, Belgin Çiçeksever
Emel-Burak Ceylan
Neşe-Arda Işık
Aret-Fidan Bayındır Yıldız
Başak Erdur
Cemile Katrancı, Emile Tükeler, BirsenKoban, Gülen Malok
Hatice-Yakup Demir
Gülnur Boybayraktar-Ümran Uysal
Sinan-Füsun Kuran, Banu Gülsar
Didem-Engin Koç
Burçin-Sanem Çetin

Prof. Dr. İsmail İlhan, Ayhan Arslan,Prof. Dr. Adem Güler, Prof. Dr. Kemal Aktuğlu, Gökhan Kısacıklıoğlu

Yorumlar (1)
  • Deniz Kımıl

    Deniz Kımıl

    Canım öğretmenim, İngilizce dilindeki başarımın mimarı sevgili öğretmenim Serpil Koç’un da mutlu gününde çifti tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar.

    17 Eylül 2023 09:36
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv