Hem kahvaltı hem de öğrencilere destek

  • 0
  • 468
Yazı Boyutu:

İzmir Kâtip Çelebi ÜniversitesiGençlik ve Spor Kulübü Derneği, İKÇÜ öğrencilerine burs ve sosyal projelerindedestek olmak amacı ile kahvaltı organizasyonu düzenledi.  

Çiğli AnaYerleşke koruluk alanında gerçekleştirilen pikniğe akademisyenler aileleriylebirlikte katılarak; yeni başlayan akademik yıla enerjik bir başlangıç yaptı. 
Kahvaltı sırasında bir konuşma yapan İzmir Kâtip ÇelebiÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, hızla gelişen üniversiteninbaşarılarının yanında sosyal ve beşeri ilişkilerinin de aynı orandagelişmesinin önemine vurgu yaptı. Sosyal başarının çalışma hayatına yaptığıönemli etkiye dikkat çeken Rektör Prof.Dr. Akhan, İKÇÜ ailesine önemli mesajlarverdi. Prof.Dr.Akhan şunları kaydetti:” Üniversitede dostlukları, güzeliletişimleri, başarılı çalışmaları geliştirelim. Çok hızlı gelişiyoruz, idarikadro olarak, akademik personel sayısı bakımından devamlı büyüyoruz. Ama bubüyümenin yanında sosyal anlamda da ilişkilerimizi canlı tutmalıyız. Sosyal vemanevi ilişkilerimiz çok daha kuvvetlensin” 
İ
KÇÜ koruluk alanında keyifli bir piknik yapanakademisyenler Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Müzik Bölümü ÖğretimGörevlisi Mücahit Yalçın Öztüfekçi’nin verdiği mini konseri de dinleme şansıbuldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

“sağlık ordusu” kuruluyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg