Hemşirelikte takım çalışması çok önemli

  • 0
  • 589
Hemşirelikte takım çalışması çok önemli
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından  hemşirelik öğrencilerinin kariyerlerini planlama sürecinde doğru kararlar verebilmeleri ve daha sağlıklı mesleki tercihler yapabilmeleri amacıyla düzenlenen “2. Hemşirelik Öğrencileri Kariyer Sempozyumu” kapsamında  Amerikan Hastanesi İşe Alım ve Kariyer Gelişimi Uzmanı Ceysu Sezin Cebeci ve Eğitim Hemşiresi Elif Keçeci sunum yaptı.
Panelin oturum başkanlığını Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Esra Oksel yaptı.

HEMŞİRELİKTE TAKIM ÇALIŞMASI ÖNEMLİ
Amerikan Hastanesi’nin tanıtımını yapan, çalışanların çalışma saatleri ve hakları hakkında bilgiler veren  Cebeci, “Özellikle hastanemizin hemşirelik departmanı için takım çalışmasına çok önem veriyoruz. Bize başvuru yapan adayların kendine güvenmesi gerekiyor.  İletişim becerisi güçlü, sonuç odaklı çalışan ve ekibin geliştirilmesine katkı verecek nitelikte olmaları gerekiyor” diye konuştu.

GÜNCEL TIBBİ YAKLAŞIMLARI TAKİP  EDİYORUZ
Amerikan Hastanesi’nin   misyonunun  güncel tıbbi yaklaşımları etik ve güvenilir bir ortamda gerçekleştirilmesi olduğunu söyleyen Elif Keçeci ise  “Hasta güvenliği, etkin ve kaliteli hasta bakımı için gerekli projeleri takip ediyoruz. Tüm uygulamalarımızı etik kurallar çerçevesinde gerçekleştiriyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv