Yazı Boyutu:
EgeÜniversitesi Mühendislik Fakültesinin düzenlediği Kariyer Günleri14etkinliğine Milliyet ve Güneş Gazetesi Köşe Yazarı, Siyasi ve Politik LiderlikYönetici Koçu Sezin Sivri Konuk oldu.
Türkiyedeve yurt dışında yaşam koçluğu yapan Sivri, kariyeri hakkındaki tecrübelerinikonuklarıyla paylaştı. Kariyerinde hep zirvedeki isimlerle çalıştığını belirtenSivri, yaşam koçluğu yaptığı dönemde çalıştığı kişilerin ortak sorununun iş hayatında almak istedikleri kadarını aldıklarını ve bu yüzden sıkıntılar yaşandığını belirtti.
İşhayatında her zaman yeniliğin şart olduğunu vurgulayan Sivri, hayatın heranında zorlukların olacağını ve bunun üstesinden gelmek için yenilik yapılmasıgerektiğini ifade etti. İyi bir yönetici, iyi bir kariyer sahibi olmanınsırrını veren Sivri, Başarılı olan insanlar hayatlarında üç şeyi kesiştiriyor;yeteneklerini, eğitimini ve ilgi alanını. Başarılı olmak için bu üç şeyibütünleştiren bir işte çalışın diye konuştu.
Herinsanın içinde Süpermen yattığını söyleyen Sivri, Süpermenin dışarı çıkmasıiçin insanların kendi özelliklerini iyi bilmeleri gerekliliğine vurguyaptı. Başarı iyi olduğunuz alanda daha iyi olmaklamümkündür. Biz yönetici koçluğunda bireylerin iyi olduğu alanlarda daha da iyiolmasını sağlıyoruz diyen Sivri, insanlarınkendilerini tanımalarının başarıyı getireceğini söyledi.
Sizi buraya getirenler, orayagötürmeyecektir sözü ile devamlı yeniliğin şart olduğunu ve durağanlığınbaşarısızlığı getireceğini vurgulayan Sivri, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süheyda Atalay tarafından plaketleödüllendirildi.(YusufÖkdem-Gizem Kandemir- İZMİR(Ege Ajans)
Sizi buraya getirenler, orayagötürmeyecektir sözü ile devamlı yeniliğin şart olduğunu ve durağanlığınbaşarısızlığı getireceğini vurgulayan Sivri, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süheyda Atalay tarafından plaketleödüllendirildi.(YusufÖkdem-Gizem Kandemir- İZMİR(Ege Ajans)










