“Her Şey Dahil Türkiye Hariç” öğrenciler için imzalandı

Profesyonel Turist Rehberi olan Ege Gastronomi Derneği Başkanı Serdar Çelenk, geçtiğimiz hafta çıkan 'Her şey dahil Türkiye Hariç' kitabının imza gününde okuyucuları ile buluştu.

  • 0
  • 4.215
“Her Şey Dahil Türkiye Hariç” öğrenciler için imzalandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Serdar Çelenk, kitabının ilk imza gününü İzmir Alsancak’ta bulunan Yakın Kitabevinde yaptı. Çok sayıda kitapseverin katıldığı etkinlikte imzalanan kitapların geliri turizm ve gastronomi öğrencilerine burs olacak. İzmir’de gerçekleştirilen imza gününün ardından Çelenk, 20 Mayıs'ta Frankfurt’ta, 26 Haziran'da Berlin’de, Temmuz ayında da Viyana’da okuyucuları ile bir araya gelecek.

Kaleme alınan turizme dair tüm eserlerin kendisi açısından önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Serdar Çelenk, “Uzun yıllardır kaleme aldığım köşe yazılarından derlenen bu kitap gelecekte turizmde yer almak isteyen gençler içinde, farklı bakış açılarını kazanmaları yönünden önem taşımakta. Kitabın içeriğinde başta İzmir olmak üzere gastronomi, sürdürülebilirlik, yerel halk, doğa, müzecilik, rehberlik, Antik Çağ gibi birçok konu yer alıyor. En önemlisi ise kitabın gelirini turizm ve gastronomi öğrencilerine burs olarak vereceğiz” dedi.

Kitabın arka kapağında ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, E. Samos-Karlovasi Belediye Başkanı Panayiotis Limperis, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Haluk Özsevim, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Av. Ulvi Puğ, Turist Rehberleri Birliği Başkanı Hakan Eğinlioğlu ve Viyana Avusturya Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Dr. Çınar Sözer’in kitapla ilgili yorumları yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv