her zamankinden daha çok kenetlenmeliyiz

  • 0
  • 554
her zamankinden daha çok kenetlenmeliyiz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Yaşanan saldırılar tüm insanlığı tehdit ediyor. Karanlığın ve barbarlığın karşısında her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gerekiyor” dedi.İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı ve silahlı saldırılara dair bir mesaj yayınlayan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, masum vatandaşları hedef alan bu alçakça saldırıyı lanetlediklerini bildirdi.

Terör tüm insanlığı hedef alan suçtur
Hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini ileten, yaralılara acil şifalar dileyen Ender Yorgancılar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Milletimizin başı sağolsun. Ülkemiz ve dünya, terör vahşetiyle yüzleşmeye maalesef devam ediyor. Son bir yıl içerisinde meydana gelen farklı saldırılarda, onlarca vatandaşımızı kaybettik. Üzüntülerimiz ve geleceğimize yönelik endişelerimiz, her yaşadığımız saldırıda daha da derinleşiyor. Terörün bitmesine dair tüm temennilerimize rağmen, hala bu acı olayları yaşıyor oluşumuz, artık daha kararlı bir duruş sergilememiz; barbarlığa, ayrımcılığa ve karanlık güç odaklarına karşı birbirimize her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Unutmayalım ki; terör tüm insanlığı hedef alan bir suçtur.

Ülkemiz vatandaşlarıyla birlikte, farklı milletlerden vatandaşların da yaşamını yitirdiği bu felaket, terörün artık tamamen uluslararası boyuta taşındığının en açık göstergesidir. Bu nedenle, artık bunu herkes görmeli ve teröre karşı tüm dünya güçleri bir olmalıdır. Terör küreseldir, çözümü de küresel olmalıdır.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv