Herkese spor düşüncesini aşılamak istiyoruz

  • 0
  • 2.183
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi BedenEğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde hizmet veren “Sağlıklı Yaşam Salonu”hem teknik donanım hem de çalışma alanları olarak sürekli gelişiyor. Üç yılönce sadece fitness ile faaliyete başlayan salon bünyesini geliştirerek grupsporları, zumba fitness ve kardiyo kickbox gibi alanlarda hizmet veriyor.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda bulunan “SağlıklıYaşam Salonu” 2010 yılından bu yana personel, öğrenci ve referans olan kişilerehizmet sağlıyor.      

“AMACIMIZ HERKESİN SPOR YAPMASINISAĞLAYABİLMEK” 
Ege Üniversitesi Beden Eğitimi SporYüksekokulu Salon Koordinatörleri Araştırma Görevlisi Görkem Aybars Balcı ve OkutmanRamazan Aydınoğlu; Sağlıklı Yaşam Salonu’nun üniversite personeli, öğrenci vereferansı olan kişilere hizmet verdiğini ve amaçlarının herkesi sporu sevdirmekolduğunu ifade etti. 

Okutman Ramazan Aydınoğlu; “Ege Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Salonuiçerisinde 3 ayrı salon,  360 metrekarespor alanı ve 300 metre tartan pist bulunuyor. Amacımız,  Ege Üniversitesi’nde herkese spor düşüncesiniaşılayabilmek. Buradan birçok çalıştırıcı yetiştirdik. Ayrıca diyareks cihazı ilekros antrenmanı yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
İZMİR(EgeAjans/Sündüz Irmak-Anıl Arı- Furkan Ufuk Taş)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv