Hiç Kimse, 26 Mart Salı Akşamı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde

Göçmen kadınların dramını ele alan ‘’Hiç Kimse’’ adlı tek kişilik tiyatro oyunu, 26 Mart salı akşamı saat 20:00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi Konak Halk Sahnesi’nde sergilenecek.

  • 0
  • 520
Hiç Kimse, 26 Mart Salı Akşamı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Göçmen kadınların dramını ele alan ‘’Hiç Kimse’’ adlı tek kişilik tiyatro oyunu, 26 Mart salı akşamı saat 20:00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi Konak Halk Sahnesi’nde sergilenecek.
 
“Anımsadığım hiç bir şey yok. Hiç bir şey anımsamıyorum. Sadece uzun bir çınalama sesi var kulağımda. Burada bana ait hiç bir şey kalmadı. Her şey bu sınırın ardında. Özgürlük.. Özgürlük…”
Sahnelendiği günden beri yoğun ilgili gören tiyatro oyununu Ömer Polat yazdı ve yönetti. Tek kişilik oyunculuk performansı Gizem Tataroğlu’na ait. Oyunun özgün müzikleri Sam Alty tarafından tasarlandı.

Oyunun Konusu:
Köklerinden kopan göçmen kadınların hikayesi..
Vol:5 Tiyatro’nun Bellek Üçlemesi projesinin son oyunu "Hiç Kimse", seyirciyi parçalanmış bir göç öyküsünün içinde gerçeği aramaya davet ediyor. İzmir seyircisinin yoğun ilgisini toplayan ‘’Hiç Kimse’’, 26 Mart salı akşamı saat 20:00’da NHKM Konak Halk Sahnesi’nde sergilenecek. Ömer Polat’ın yazıp yönettiği oyunda, kadın oyuncu Gizem Tataroğlu nedeni belirsiz savaşların gölgesinde kalan üç göçmen kadını; Azerin, Nika, Zilal’i canlandırıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Barok Müzik Festivali’nde genç virtüöz ağırlandı

Sanat ve Gelenek Buluştu

İzmirliler İZKİTAP’a akın etti

Eytemiz'in öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

W. A. Mozart’ın Requiem’i Modern Dans Yorumuyla Dünya Prömiyerini İzmir’de

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg