Hidayet Türkoğlu adidas Barçın Spor Konak Mağazası’nda hayranları ile bir araya geldi

  • 0
  • 1.084
Yazı Boyutu:

Adidas Barçın Spor Konak Mağazası, 13 Haziran Çarşamba günü, Türk basketbolunun NBA’deki başarılı temsilcisi Hidayet Türkoğlu’nu ağırladı. Etkinlik saatinde mağazaya gelen basketbol tutkunları, Hidayet Türkoğlu ile sohbet etme ve posterlerini imzalatma şansına da sahip oldu. Genç basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği Hidayet Türkoğlu, mağazayı ziyareti süresince ayrıca “Hidayet Türkoğlu Basketball Talent Camp” hakkında da bilgiler verdi.
 
Hido Talent Camp’ler, Hidayet Türkoğlu önderliğinde, 14-17 Haziran tarihlerinde İstanbul Ümraniye’deki Athletic Performance Center'da ve Ataşehir’deki Taçspor Tesisleri’nde İhsan Bayülken, Cem Akdağ, Hurşit Baytok’un antrenörlüğünde, 28 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde ise İzmir’deki Halkapınar Spor Salonu’nda İhsan Bayülken, Cem Akdağ ve Murat Alkaş’ın antrenörlüğünde gerçekleşecek.
 
Talent Camp katılımcıları Hidayet Türkoğlu; Kobe Bryant ve Tamika Catchings gibi birçok NBA ve WNBA yıldızının şut antrenörlüğünü yapan Marvin Harvey; Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi A Takım ve alt yapı antrenörleri ile antrenman yapma ve yeteneklerini geliştirme şansına sahip olacaklar.
Adidas Barçın Spor Konak Mağazası’nda, etkinlik sırasında, “Hidayet Türkoğlu Basketball Talent Camp”e kayıt yaptıranlara, adidas basketbol topu hediye edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv