Hilton Garden Inn 1 yaşında

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Hilton Garden Inn, birinci yaşını dost ve müşterileriyle kutladı.  Genel Müdür Sevil Görgülü ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle otelin işbirliği içinde olduğu firma yetkilileriyle davetliler katıldı.

  • 0
  • 1.945
Hilton Garden Inn 1 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Hilton Garden Inn, birinci yaşını dost ve müşterileriyle kutladı.  Genel Müdür Sevil Görgülü ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle otelin işbirliği içinde olduğu firma yetkilileriyle davetliler katıldı.


Sezai Çetinkaya, Tülay Uğur, Fikret Çınar, Aslı Özcan, Yiğit Şişman, Öznur Altun, Sevil Görgülü,  Cumhur Telli, Özge Demirci, Mert Sönmez, Murad Bac, Mustafa Çoban
 
45’ lik müzikler seçkin konukların keyifli dakikalar geçirmelerini sağlarken geceye damgasını vurdu. Şef Ahmet Yıldız ve ekibinin hazırladığı Ege yemekleriyle hazırlanmış gecede günün anısına, tüm davetlilere İzmir ve Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı logolu Fincan hediye edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Sevil Görgülü, kuruldukları 1 yıl gibi kısa bir sürede çok verimli çok yüz ağartan süreç geçirdiklerini ve katkıları olan konuklara verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı dokuzu süit olmak üzere toplam 197 konforlu odası ile misafirlerine derin uykuyu, rahat çalışma ortamını, lezzetli tatları ve sağlıklı yaşamı destekleyen ürün ve hizmetleriyle, paylaşılacak deneyimler yaşatmayı garantiliyor. Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı misafirlerine , aynı zamanda ücretsiz internet bağlantısı, 24 saat açık İş Merkezi ve iyi tasarlanmış Fitness Merkezi hizmetleri sağlayacak. Otelin, tamamı gün ışığına sahip, birleşebilen ve toplam 130 m2 boyutuna ulaşabilen üç toplantı odası bulunmakta. Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı, ödül harcarken herhangi bir tarih kısıtlaması olmayan ve üyelerine aynı kalış için Points & Miles® hava mili de kazandıran tek Misafir Sadakat programı olan Hilton HHonors® üyesidir. HHonors üyeleri, konaklamaları karşılığında kazandıkları puanların yanı sıra, her zaman en düşük fiyat, dijital check- in imkanlarına sahip olmakla beraber, Hilton sayfalarından yapacakları direk rezervasyonlar için de herhangi bir ücret veya komisyon ödememektedirler.”

Görgülü’nin konuşmasının ardından ETİK Başkanı Mehmet İşler, Turizme katkısı nedeniyle otel adına Genel Müdür Sevil Görgülü ve Mimar Hasan Küçükkara’ya plaket verdi. 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv