Hızlı Tanış Toplantısı

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü öğrencileri, düzenlenen “Hızlı Tanış (Speed Networking) Toplantı Etkinliği”nde bir araya gelerek kaynaştılar.

  • 0
  • 312
Hızlı Tanış Toplantısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü öğrencileri, düzenlenen “Hızlı Tanış (Speed Networking) Toplantı Etkinliği”nde bir araya gelerek kaynaştılar.
 

Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Göztaş koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlik, İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşti. Etkinlik hakkında bilgi veren Prof. Dr. Göztaş, “Halkla İlişkiler Kavram ve Kuramları dersi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü birinci sınıf öğrencilerimizin birbirleriyle tanışmalarını sağladık. Bunun yanı sıra; halkla ilişkiler mesleğinin önemli alanlarında biri kabul edilen tanıdık ağı ve ilişki geliştirme stratejisinin ilk basamağı olan hızlı tanış yöntemini uygulayarak öğrencilerimize bu alanda pratik kazandırmış olduk” diye konuştu.
 

Etkinlik sonunda Prof. Dr. Aylin Göztaş ve öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Avrupa’dan saygın ödül

İzmirli Liseliler İyilik Hareketi Başlattı

İletişimde Minik Adımlar

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kuruluşunun 84.yılında Yukarıköy’de konuşuldu

Müziğin iyileştirici gücü

Arşiv