Hüseyin Aslan'dan muhteşem kutlama

  • 0
  • 927
Yazı Boyutu:

Nitelikli,  amaca yönelik anlayışı ve alanlarında uzman, profesyonel branş öğretmenleriyle İzmir’de okul öncesi eğitime yeni bir soluk kazandıran Özel Hüseyin Aslan Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe katılan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, beğenisini “ Minik Aslanlara hayran kaldım. Çok güzel bir kutlama oldu” sözleriyle dile getirdi.
Okulda gerçekleşen etkinliğe Okul kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ile Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’in yanı sıra veliler de katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Bardakçı, “ TBMM'yi açan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1929'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sizlere armağan etmiştir. Günümüzde bütün dünya çocukları, bu bayramı birlikte kutlamaktadır.  Bugün 35. TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ile 46 ülkeden yaklaşık 900 öğrenciyi bir hafta boyunca İzmir’de ağırladık. Bir gönül köprüsü kurduk" dedi.
 
BARDAKÇI: NİTELİKLİ BİR OKUL…
Okul öncesi eğitimin önemine işaret eden Bardakçı, İzmir’de bu eğitime verilen önemin taktir edici boyutta olduğunu ancak yine de atılması gereken birçok adım bulunduğunu da kaydederek, “ Sayın Hüseyin Aslan’a böyle nitelikli, donanımlı bir okul önesi eğitim kurumu oluşturduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
ASLAN: BAŞARIMIZIN SIRRI TİCARİ KAYGIYI UZAK TUTMAK…
Okul kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, başarılarının sırrının eğitimle ticareti yan yana getirmemek ilkesi olduğunu belirterek, “ Hüseyin Aslan Anaokulu’nda ticari kaygı sözkonusu değildir. Benim en büyük projem bu okuldur, bu okuldaki yavrularımdır. Her biri benim için ayrı birer projedir. Onlar, topluma faydalı, iyi yetişkinler olabilmenin temelini burada alıyorlar” diye konuştu.
 
“MİNİK ASLANLARA HAYRAN KALDIM…”
Okul Müdürü Hülya Altun’un konuşmasının ardından minik aslanlar sahne aldı. Şiir dinletisi ile başlayan program dans gösterileri ve mini konserle devam etti. Etkinlik, her birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile son buldu. Yaklaşık bir saat süren etkinliği sonuna kadar izleyen İl Milli Eğitim Müdürü Bardakçı, “ Müthiş keyif aldım. Minik Aslanlar beni kendilerine hayran bıraktı. Hepsi hatasızdı. Böyle bir etkinliğe emeği geçen Sayın Aslan’ı ve tüm öğretmenleri tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv