IACE Öğrencileri THK Selçuk-Efes Havaalanını Gezdi.

  • 0
  • 455
Yazı Boyutu:

UluslararasıHava Öğrenci Mübadelesi (İnternatıonal Air Cadget Exchance) Programı 2013 yılıorganizasyonu kapsamında, üç gözetmen eşliğinde Türkiye’ye gelen  29 yabancı öğrenciden oluşan grup, havacılıkalanında bilgi alışverişi sağlanan programı tamamlayarak ülkelerine döndü.

 

IACE’ ye üyeülkeler arasında havacılık faaliyetlerini tanıtmak ve havacılığı sevdirmekamacıyla her yıl düzenlenen programın Türkiye ayağı Türk Hava Kurumu evsahipliğinde, sırasıyla İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dagerçekleştirildi.

Kanada ABD, Hong Kong, Avustralya, Belçika, Çek Cumhuriyeti,İngiltere, Hollanda’dan üyeler bulunan IACE grubu,   Selçuk, Meryem Ana  Evi, Efes Antik Kentini, sivil ve askerihavacılık alanında faaliyet gösteren tesisleri gezdi.   Ülke kültürü ve hayat tarzı hakkında fikiredindi.

Öğrenciler, yelkenkanat ve yamaç paraşütleri ile uçma imkanıbuldular. Türk Hava Kurumu’nun Selçuk’ta ve İnönü’de bulunan havacılıkeğitim  merkezlerinde büyük keyifyaşadılar.

 

Türk Hava Kurumu eşliğinde dolu dolu geçen bu programıtamamlayan öğrenciler ülkelerine geri döndü.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

“sağlık ordusu” kuruluyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg