İbirliğine doğru ilk adım

  • 0
  • 793
Yazı Boyutu:

SUNY Oswego Lisansüstü Çalışmalar Birimi Dekan Yardımcısı Fehmi Damkacı, farklı konularda işbirliği olanaklarını değerlendirdiği İzmir Üniversitesi’ni çok beğendi.
 
State University of New York at Oswego Lisansüstü Çalışmalar Birimi Dekan Yardımcısı Fehmi Damkacı, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti. Ziyarette, lisans düzeyinde öğrenci değişimi ve yabancı dil eğitimi konusunda işbirliği öncelikli konular olarak ele alındı. En kısa zamanda gerçekleştirilebilecek ortak projeler için çalışmaya başlanacağını bildiren Rektör Prof. Dr. Erciyeş, “Yine lisans düzeyinde öğrencilerimize çift diploma verebilme ve MBA programı konusunda ortak olarak yapılabilecekler konusunda da görüşmelerimiz devam edecek” diye konuştu.
 
State University of New York’un (SUNY) Oswego da dahil olmak üzere Amerika genelinde 63 kampusa sahip olduğu bilgisini paylaşan ve her iki üniversite arasında kurulacak işbirliği bağına önem verdiklerini ifade eden Fehmi Damkacı ise akademik ve sosyal olanakları ile İzmir Üniversitesi’ni çok beğendiğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv