İçten dışa yenilendi

  • 0
  • 1.572
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nün binalarının iç ve dış cephesi öğrencilerin seçtikleri renklerle boyandı, yenilendi. Sosyal medya grubunda öğrencilerin ve mezunların katıldığı bir anket sonucu binaların dış cepheleri bölümü temsil eden renklerle boyandı. Boyama işlemi Pınar Grubu sponsorluğunda gerçekleştirildi.
 
2 bine yakın öğrencinin katıldığı ankette en fazla istenen renkler bölümün renkleri oldu. Sütunlar turuncu, ana tema ise kum beji olarak belirlendi. Boyama işlemleri kısa süre içinde tamamlandı. Boyalar Pınar Grubu tarafından temin edilirken boyama işlemi Ege Üniversitesi tarafından yapıldı. Bölüme ait laboratuar ve dersliklerin bulunduğu ana bina, pilot tesisler ile ekmekçilik ünitesi bütünlük sağlaması açısından aynı renge boyandı.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem Tavman, “Pınar Grubu ile araştırma projelerinde karşılıklı etkileşimlerimiz her zaman var. Ayrıca Pınar Grubu bölüm öğrencilerimize staj olanakları tanırken mezun olan öğrencilerimize ise yönetim kademelerine kadar ilerleyen iş imkanları sağlıyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.İZMİR (Ege Ajans/Çisem Erkaya- Tuğba Ol)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv