İddialı başlangıç

  • 0
  • 1.002
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı lige iddialı bir başlangıç yaptı. DSİ Spor’la yapılan karşılaşmada 3-0’lık skorla kazanan taraf Bornovalı ekip oldu. Bornova Belediyesi spora yaptığı katkıların meyvesini bir kez daha aldı
 
Pek çok branşta elde ettiği başarılarla adını duyuran Bornova Belediyespor Kulübü, Küçük Kızlar Voleybol takımıyla da başarılı sonuçlar alıyor. Özellikle yaz aylarında yoğun bir hazırlık dönemine giren takım, 2012-2013 Sezonu Amatör Spor Kulüpleri Ligi’ne hızlı başladı. Bu yıl altyapıdan yetişen sporcuların da takıma katılmasıyla güçlü bir ekip oluşturan Küçük Kızlar Voleybol Takımı, hazırlık maçlarındaki başarılarını Lig’de de göstererek başarının sürpriz olmadığını gösterdi. Balçova Spor Salonu’nda DSİ Spor Takımı’yla Lig’in ilk maçını yapan Bornova Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, karşılaşma boyunca sağladığı hakimiyeti 3-0’lık skorla sonlandırdı.
 
Spor ve spor altyapısına sağladıkları katkılar sayesinde hem bireysel hem de takım olarak kazanılan başarıların arttığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bizim amacımız Bornovalıların kitlesel olarak spor yapıp sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak. Bunun için gereken altyapı yatırımlarını yapıyoruz. Geçtiğimiz aylarda halı sahalarımızı elden geçirdik, nizami ölçülerde üç futbol sahasını Bornovalılara kazandırdık. Spor okullarımızda her dönem yüzlerce gencimizin spor yapmasını sağlıyoruz. Işıkkent Spor Tesisleri aracılığıyla yüzme sporunu herkesin ulaşabileceği bir etkinlik haline getirdik. Yeni spor salonlarını da ilçemize kazandıracağız. Biz bu altyapı yatırımlarını yaptıkça, buralarda yetişen sporcularımız da başarıdan başarıya koşuyor. Gençlerimizin başarı haberleriyla tüm Bornovalılar gibi ben de gurur duyuyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv