IF Wedding'de Maxra Govana şov

Bu yıl da ürünleri ve katılımcılara sunduğu koleksiyon şovlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan, 15. IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na ın kıdemli katılımcılarından Maxra Govana, fuarı görkemli bir şovla kapadı.

  • 0
  • 10.712
IF Wedding'de Maxra Govana şov
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl da ürünleri ve katılımcılara sunduğu koleksiyon şovlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan, 15. IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na ın kıdemli katılımcılarından Maxra Govana, fuarın finalini de görkemli bir şovla gerçekleştirdi. Konfetiler ve havai fişekler eşliğinde pasta kesildi, markanın tüm kademelerinde görev alan personel ikramlarla yorgunluk attı.

A holünde yer alan Maxra Govana Bridal standında 200 civarında gelinlik teşhir edilirken, yerli ve yabancı 5 model sunumlarda görev aldı. B holde yer alan Maxra Govana standında ise birbirinden güzel dokuz 9 model, 500 civarında abiyeyi fuar ziyaretçisi müşterilerin beğenisine sundu.
EN DOĞRU ZAMAN KASIM AYI
Kendilerinin de diğer markaların da başarılarının altındaki gerçeğin fuarın düzenlenme tarihi olduğunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, pandeminin ardından ocak olarak planlanan, mart, nisan, ağustos derken, fuarın tekstil ihracatçıları olarak kendilerinin de istediği tarihe, yani kasım ayına alındığını söyledi. Kasım ayının fuar için en doğru zaman olduğunu ifade eden Ayten, “Fuarın kasım ayında yapılmasıyla ağırlığı İtalya olmak üzere İspanya, Portekiz ve İngiliz alıcıların yanı sıra, Avrupalı müşterinin altında İsrail, Filistin, Cezayir, Tunus’un da bulunduğu Ortadoğu ülkelerinden katılım oldu. Dolayısıyla fuar tarihimizin Çin fuarının önünde olması bizim için büyük bir avantaj sağladı ve müşterilerimiz Çin’den önce bizim koleksiyonlarımızı görerek siparişlerini verdi.

Maxra Govana standını ziyaret eden EGSD Başkanı Hayati  Ertuğrul (Ortada), Yönetim Kurulu Başkanı  Selahattin Ayten(Sağda), Yönetim Kurulu Üyeleri Alev Ayten Altmışkara (Soldan üçüncü) ve Ersin Ayten(Solda) tarafından bilgilendirildi. 
MARKAMIZ GÜVEN SAĞLADI
Kendimize, yani Maxra Govana’ya dönersek, Avrupa hedeflediğimiz için yıllar önce oluşturduğumuz markamız, özellikle Avrupa’da büyük güven sağladı, sürdürüyor”  diyen Ayten, şunları söyledi: “Uzun yıllardır abiye olan üretimimizi müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda üç yıl önce Maxra Govana Bridal markasıyla, gelinlik ile çeşitlendirdik. Zaman mevhumu olmadan çalışarak modeller hazırladık ve geçen yıl 300 metrekarelik standın 100 metrekaresini tanıtım ve test amaçlı olarak gelinliğe ayırdık. Başarıyı yakalayınca kapasite büyüdü, model sayısı çoğaldı. İZFAŞ yetkililerinden abiye ile gelinliği ayırmamız önerisi gelince, gelinlik üreticileri için ayrılan A Holü’nde Maxra Govano Bridal standımız var oldu ve doğru bir adım atmış olduğumuzun semeresini aldığımız siparişlerle gördük. Bu fuarda beni markam adına mutlu eden, daha önce kendi markasıyla fason üretim yaptığımız bilhassa  Avrupalı üreticilerin kendi markaları yanında Maxra Govana markasını da buluşturmak istemeleri oldu. 2022’nin ilkbaharıyla birlikte Avrupa’daki çok seçkin butiklerde Maxra Govana markası yer alacak. Bu başarıda emeği geçen beyin takımım başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum.”

Tasarımcı Hulusi Tecer modellerle
MÜŞTERİM GELDİ VE ÜRÜNLERİNİ ARTTIRDIYSA BU BAŞARIDIR
Birçok firma gibi kendilerininde başarılı olduğuna inandığını belirten Selahattin Ayten sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarı denince ben şuna bakarım. Ürün alan müşterimden artan oranda sipariş alıyorsam, müşterim üretim kalitemize, ticari ahlakımıza güvenip ürün sayısını arttırıyorsa ben o zaman kendimi başarılı görürüm.
 
TEŞEKKÜR
Selahattin Ayten, fuara verdiği destek nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e,  standlara standart getirerek katılımcıları hem büyük masraflardan kurtardıkları ve fuar süresince kendilerini yalnız bırakmadıkları için İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı ile ekibine teşekkür etmeyi unutmadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv