IF WEDDING FASHION İZMİR’E ATIL KUTOĞLU İMZASI

  • 0
  • 860
IF WEDDING FASHION İZMİR’E  ATIL KUTOĞLU İMZASI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

zmir’in yüz akı fuarlarından Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, gala gecesi ve katılımcı solo defileleriyle İzmir’de moda rüzgarı estirecek.

Her yıl iş ve sanat dünyasının yanı sıra ünlü modacılar, moda yazarları ve sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği gala; Atıl Kutoğlu’nun 'Winds of Elegance' İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu ile moda dünyasına damga vuracak.
Bugüne kadar birçok ünlü tasarımcıyı ağırlayan fuar; 3 Şubat 2015 Salı günü Atıl Kutloğlu’nun muhteşem defilesiyle kapılarını açacak.
Alanında Avrupa’nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı ilk ve tek fuarı, IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 4 – 7 Şubat 2015 tarihleri arasında, 9’uncu kez “Gelinliğin Başkenti” İzmir’de, Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize edilecek.

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenleniyor.
T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla organize edilen Fuar, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle gerçekleştiriliyor.
Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda; gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergilenecek.

Atıl Kutoğlu

Koleksiyonlarında Türk ve Osmanlı sanatından esintilerle, modern sanat, Viyana sanatının altın dönemi “Wiener Wekstaette”nin etkilerinin kaynaştığı Atıl Kutoğlu’nun ünlü müşterileri arasında Avusturya Prensesleri Camilla Von Habsburg ve Francesca Von Habsburg’la birlikte, Jessica Alba, Catherine Zeta-Jones gibi film yıldızları, ünlü Belçikalı ses sanatçısı Viktor Lazlo, top modeller Naomi Campbell, Karolina Kurkova, Elizabeth Jagger, Alek Wek’in yanısıra İngiltere Kraliyet ailesinden Prenses Michael of Kent, kızı Gabriela Windsor, Avusturya Basbakanı’nın eşi Martina Faymann gibi isimler bulunuyor.
Dünyada 12 ülkede satılan Kutoğlu koleksiyonları, 2015 yılı itibariyle Paris podyumlarında da yer alacak
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv