İki ödül birden

  • 0
  • 824
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes, Dünya ve Türkiye çapında iki ayrı platformda ödüllendirildi. Online paylaşım platformu Tripadvisor’dan “Trip Advisor 2013 Traveller's Choice Awards (2013 Seyahat Edenlerin Tercihi)””adı altında 2 dalda ödül alırken,  Fairmont, Raffles ve Swissôtel  zincirlerinin bünyesinde yer alan birçok otel arasında  sürdürebilirlik politikası açısından en güçlü ve lide otel olarak ilan edildi.
 
Her yıl, otellerde konaklama yapan misafirlerin Tripadvisor sitesine yaptıkları yorumlar sonucunda en yüksek dereceyi alan otellerin onurlandırıldığı Tripadvisor ödülleri bu yıl da  sahiplerini buldu. Swissôtel Büyük Efes  de  “Türkiye’deki En İyi 25 Otel” ve “Türkiye’deki En İyi 25 Lüks Otel” kategorilerinde ödüllendirilen oteller arasında yerini aldı.
 
Dünyaca ünlü Fairmont Hotels&Resorts, Fairmont Raffles Hotels International ve Swissôtel Hotels&Resorts zincilerine bağlı olan Swissôtel Büyük Efes, yüzlerce otel arasından çevreye duyarlılığı sayesinde kurumsal sürdürülebilirlikte en güçlü marka olarak ilan edildi.
 
Swissôtel Büyük Efes, Izmir Genel Müdürü H. Rıza Elibol; Turizm sektöründeki başarının anahtarının misafir memnuniyeti ve çevreye verilen önem olduğunun altını çizdi. Tripadvisor’ın Travellers Choice ödülleri ile Türkiye genelinde, sürdürülebilir bir marka olarak ise Dünya çapında ödüllendirilmelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Elibol, zincir olarak, kurumsal kimliğin taşıdığı sorumluluklara hassasiyet göstermenin iş dünyasındaki başarıyla doğru orantılı olduğuna inandıklarını ifade etti. Sözlerine devam eden H. Rıza Elibol, iş güvenliğinin sağlanması, etik standartların korunması ve çevre  bilincinin oluşturulması adına kurumsal sürdürülebilirliğe verdikleri önemi sosyal paydaşları, otel misafirleri, ekip arkadaşları, yerel toplum örgütleri ile  birlikte yürüttükleri tüm projelerde paylaştıklarını ekledi.  
 
Elibol, başarılarının bir başka  nedeninin ise İsviçre’nin mükemmelik tutkusunu, Türk misafirperverliği ile harmanlayarak konuklarına güleryüzlü bir hizmet sunmaları olduğunu ifade etti.  Tripadvisor gibi internet portallarının gün geçtikçe misafir memnuniyeti açısından önem kazanmasının satış stratejilerini de olumlu etkilediğini ve bu yöndeki dünya trendlerini yakından takip ettiklerini belirten H. Rıza Elibol, Dünya ve Türkiye çapında başarılarını daha nice ödüllerle taçlandırmak adına çalışmalarına devam edeceklerinin müjdesini verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv