İLHAM GENCER ÇEŞME’YE GELİYOR

  • 0
  • 982
İLHAM GENCER ÇEŞME’YE GELİYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme’de caz günleri günleri kapsamında  bu hafta İlham Gencer sahne alacak.  Bu yıl 7. Kez düzenlenen Caz Festivali Çeşme’nin gözdesi marinada ,  Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş değerli sanatçı İlham Gencer’i caz severler ile buluşturacak.

Marina’da Cazlı Geceler    
Caz müziğinin usta ismi İlham Gencer,  30 Mayıs Cumartesi gecesi muhteşem performansı ile caz severlere unutamayacakları bir gece yaşatacak. İstanbul ve İzmir’in seçkin simalarının katılacağı bu özel gecede konuklar Çeşme  marinada özel ve keyifli bir atmosferde bir araya gelecek .

15 Eylül Kıraathanesi İlham Gencer’i Ağırlayacak
Bugüne kadar 200’e yakın performansa ev sahipliği yapan Onbeş  Eylül Kıraathanesi’nde gerçekleşen festivalde Çeşme’ye gelen cazın dev isimleri her hafta notaları havada uçurmaya, caz severleri büyülemeye devam ediyor. Çeşme’nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan festival bu senede Çeşme Marina’da caz severlere keyifli anlar yaşatıyor. 

Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkı koyan 15 Eylül Kıraathanesi’nin sahibi ve Jazz Festivali organizatörü Buğra Özçetin, festival kapsamında caz müziğinin çok önemli isimlerini ağırladıklarını belirterek “ Caz tutkunları  festival kapsamında caz müziğinin usta isimleri ile buluşuyor. Her hafta Çeşme’de  cazın ustaları caz severlere unutamayacakları saatler yaşatıyor ” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv