İlk Konsept Mağaza Göztepe’ye

Lezita, gıda markası vizyonu doğrultusunda ilk konsept mağazasını İzmir Göztepe’de açtı. Markanın tüm ürünlerinin bir arada sunulduğu Lezita Satış Mağazası açılışında konuşan Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, “Konsept mağazalarımızı tüm illere yaymayı hedefliyoruz” dedi.

  • 0
  • 960
İlk Konsept Mağaza Göztepe’ye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Beyaz et markası olmanın ötesinde, gıda markası vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Lezita, hayata geçirdiği yatırımlarına yenisini ekleyerek ilk konsept mağazasını İzmir Göztepe’de açtı. Lezita Satış Mağazası’nda markaya ait tüm ürünler bir arada sunulurken, satın alınan ürünler mağazadan pişmiş olarak da teslim alınabiliyor.

Konsept mağazalarını daha geniş bir ürün yelpazesiyle tüketiciyle doğrudan temasa geçebileceği alanlar olarak konumlandıran Lezita mağazasında Lezita Şef Koleksiyonu’nda ise; önlük, maşa, kesme tahtası, baharat değirmeni gibi özel üretim mutfak malzemelerini tüketicinin beğenisine sunuyor.

İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİ BELİRLİYOR, BUNA GÖRE AKSİYON ALIYORUZ
Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül açılışta yaptığı konuşmada, 2023 yılında konsept mağaza sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ergül, “Müşterilerimize istedikleri ürünü, istedikleri miktarda ve zamanda, en uygun fiyata sunabilme hedefiyle, işlenmiş piliç eti sektörünün lideri olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Demografik yapıyı okuyor, ihtiyaç ve beklentileri belirliyor, buna göre çözüm üretiyoruz. Bilgi birikimimizi gıda sektöründe farklı alanlara taşımak istiyor, bir gıda markası olma vizyonu ile yeni alanlara yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Yenilikçi ürünlerimizi sunduğumuz kanalların çeşitliliğini artırıyoruz. Daha fazla seçeneğin yer aldığı konsept mağazalarımızla, Lezita’yı tüm yönleriyle tanıtmayı hedefliyoruz. Konsept mağazalarımızı tüm illerimize yaymayı hedefliyoruz. Yeni konseptin markamıza katkısının büyük olacağını düşünüyoruz” dedi.
Mağazanın açılış kurdelası Genel Müdür Mesut Ergül, Satış Pazarlama Direktörü Atılgan Demir, Pazarlama Müdürü Besime Bakiler, EDT ve Ticari Ürünler Satış Müdürü Serkan Özel ve bayiler tarafından kesildi.

Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv