İlk şube Bostanlı'da

Kristal Enerji Uzmanı- Kadın girişimci Rabia Yılmaz’ın kurucusu olduğu ve merkezi Narlıdere’de bulunan Kristal Enerji Terapi Merkezi Astrokozmoz’un ilk şubesi çok sayıda davetlinin katıldığı törenle Bostanlı'da hizmete girdi.

  • 1
  • 6.847
İlk şube Bostanlı'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kristal Enerji Uzmanı- Kadın girişimci Rabia Yılmaz’ın kurucusu olduğu ve merkezi Narlıdere’de bulunan Kristal Enerji Terapi Merkezi Astrokozmoz’un ilk şubesi çok sayıda davetlinin katıldığı törenle Bostanlı'da hizmete girdi. 3 saate yayılan açılış kokteyli siyasetçi, iş insanı ve çevre sakinlerinden oluşan davetliler Yılmaz’ı özel gününde yalnız bırakmadı.

Açılışa katılan konuklara bilgi veren merkez kurucusu Rabia Yılmaz, Kristal terapinin ruhsal, zihinsel, duygusal, fiziksel arınma ve yenilenme sağladığını, uygulamanın başarısının kişiyle bağlantılı olduğunu ve kişinin kendini bırakma sürecine göre 1 ila 5 seans arasında gerçekleştiğini söyledi.  

Çakra bölgelerinin tepe çakra, üçüncü göz çakrası, boğaz, kalp, mide, göbek ve kök çakradan oluştuğunu anlatan Rabia Yılmaz, “danışan üzerinde yapılan çakra dengesi tespitinin ardından Kristal terapi ünitesine alınır, kristaller 7 çakra bölgesine göre hizalanır ve ve aura temizliği yapılır. Foton(Elektromanyetik kuvvet'in kuvvet taşıyıcısı, fizik biliminde elektromanyetik alanın kuantumu, ışığın temel "birimi" ve tüm elektromanyetik ışınların kalıbı olan ve kuantum alan teorisine göre hareket eden parçacık), Biyofoton(Biyolojik bir sistem tarafından üretilen ultraviyole ve düşük görünür ışık aralığındaki ışık fotonları) ve ses frekansları aynı anda kullanılır. Bütün kronik rahatsızlıklarda % 90 fayda sağlayan kadim şifa yöntemi 5 yaşından itibaren çocuklar için de uygundur” dedi ve arzu eden konukları üzerlerindeki metallerden arındırarak uygulama yaptı.

2016 yılında Karma astroloji ile başladığı eğitim yolculuğunda NLP, Kuantum, Nefes Koçluğu, Eğitici, Bilinçaltı Sembol Dili eğitimi, meditasyon koçluğu eğitimleri alarak alanındaki uzmanlığı en üst seviyeye taşımayı ilke edinen Yılmaz’ın hedefi ilk aşamada 10 şube ve 10 şube tamamlanıncaya kadar ki uygulanacak ücret ise maliyetlerin çok çok altında olacak. 3. Şube için görüşmelerin sürdüğünü belirten Rabia Yılmaz, her şubeye kendi üretimleri 2 cihazın yanı sıra merkezin tefrişatının da yapılacağını ve her şey dahil dahil 350.000 Tl olacağını anlatarak konuya ilgi duyanların acele etmesini istedi.

Fotoğraf Galerisi
Yorumlar (1)
  • Meldanur İplikçi

    Meldanur İplikçi

    Merhabalar, Telegram grubundan takip ediyorum, altın suyu ile ilgili bilgi almak isterim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Sevgiler

    18 Eylül 2023 20:56
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv