İş dünyası yasta

  • 0
  • 511
İş dünyası yasta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye'de sanayileşmenin ve ihracatın öncülerinden, otomotiv, beyaz eşya, kimya, finans, gıda sektörleri başta olmak üzere çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Koç Topluluğu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un ani vefatı Ege İhracatçı Birlikleri’nde büyük üzüntüye yol açtı.

Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu eski Başkan Vekili Herve Giraud’nun Kızı Caroline Koç ile evli olan Mustafa Koç, bugün sabah saatlerinde evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu (55) vefat etti.

Türk iş ve ihracat dünyasının çok büyük bir değerini kaybettiğini belirten Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, “Bugün güne büyük bir şokla uyandık. Hepimizin başı sağolsun. Mustafa Koç, iş dünyasında hep ilkleri yapmış, Türk sanayisinin ve ihracatının öncüsü Koç Topluluğu’nu 13 yıl başarıyla yönetti. Geriye büyük eserler bıraktı. Toplumsal duyarlılığı üst düzeyde olan ve sosyal sorumluluk projelerine büyük bütçeler ayıran bir yönetim anlayışını benimsedi. Koç Topluluğu’nun Ar-Ge, Tasarım, Markalaşma ve İnovasyon konularına yaptığı yatırımlarla katma değerli üretim ve ihracat yapan bir grup olmasında büyük çaba gösterdi. Türk toplumu kendisini sevgiyle ve özlemle anacaktır. Koç ve Giraud ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv