İspanya’da “fizik” kurallarını altüst edecekler!.

  • 0
  • 589
Yazı Boyutu:

TED Aliağa Koleji öğrencileri, , Uluslararası 3.DOESEF(Doğanata Eğitim Bilim Mühendislik Enerji Proje Fuarı) yarışmasında “ManyetikAlan Etkisinde Ağırlık Kalınlık Ölçümünün Uygulaması” isimli projeleriyle eldeettikleri başarıyla ülkemizi İspanya’da temsil etme hakkı kazandılar.

TED Aliağa Koleji öğrencilerindenMehmethan Tuna ve Mine Erdem, dünyanın prestijli yarışmalarından biri olan veİspanya Barcelona’da gerçekleşen Magma Exporecerca Jove Proje ve BilimOlimpiyatı’nda “Manyetik Alan Etkisinde Ağırlık Kalınlık Ölçümünün Uygulaması”isimli projeleriyle uluslar arası arenada yarışacak.

TED’liler, 2015 Mart ayındaBarcelona’da Campus La Salle Universitat Ramon’da yapılacak olan bilimolimpiyatında bu kez Dünya çapında bir başarı elde etmek için jüri önüneçıkacaklar. TED Aliağa Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı H. Deniz Komsuoğlu,“Uluslararası düzeyde bu organizasyonlar öğrencilerimize farklı fuar vekonferanslara katılım olanağı sunarken, projesini ortaya koyan ekiplere ileriyedönük büyük ufuklar açıyor” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv